foto

Barbora Fišerová

  • nar. 20.5.1978 (38 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Barbora Fišerová se narodila 20. 5. 1978 do výtvarné rodiny. Od dětství studovala balet, ale v šesti letech se rozhodla být herečkou. Herectví také vystudovala. Poté nastoupila do Černého divadla Jiřího Srnce. Hrála ve Středočeském divadle Kladno i v několika pražských divadlech, např. v divadle Komedie, Bránickém divadle nebo v divadle Pod Palmovkou, natočila několik televizních inscenací, pohádek, českých i koprodukčních filmů. V soukromí často chodila se svými hereckými kolegy, dlouhý vztah prožila se zpěvákem Michalem Penkem.

Jan "Nekroskop" Radil

Herecká filmografie

2015 Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
2012 Bastardi 3
2011 Čertova nevěsta
Goodness of the devil (amatérský film)
Překvapení! (studentský film)
2009 Nepolepšitelný (TV film)
T.M.A.
2008 Bathory
Dívka a kouzelník (TV film)
Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
2006 Hezké chvilky bez záruky
Poslední prázdniny
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Psí kus (TV film)
Restart
2004 Non Plus Ultras
Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2003 Kameňák
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2001 Andělská tvář
2000 Pra pra pra (TV seriál)
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
O princezně z Rimini (TV film)
1998 Elixír lásky (TV film)
Jezerní královna
Přehmat (TV film)
Stín (TV film)
To je Balkán (studentský film)
1996 Dům poslední radosti (TV film)
O sirotkovi z Radhoště (TV film)
Šeptej
1995 Nováci (TV seriál)
1989 Kam zmizela 55. ZŠ (TV film)
1987 Strom pohádek (TV seriál)
Strom pohádek: O perníkové chaloupce (TV film)

TV pořady

2013 Božské dorty od Markéty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace