foto

Lucie Polišenská

  • nar. 17.5.1986 (31 let)
    Šumperk, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo Na Vinohradech
    Náměstí Míru 7
    120 00
    Praha 2

Herecká filmografie

Filmy

2016 Instalatér z Tuchlovic
Jak se zbavit nevěsty
2015 Kobry a užovky
2013 Případ pro rybáře (TV film)
2010 Bludičky (TV film)
2007 Svatba na bitevním poli

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Ztracený a nalezený (S03E50)
Jeden mejdan za druhým (S03E49)
Pod dohledem (S03E48)
další epizody (45)
2016 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba 2 (S02E11)
Diagnostika (S02E10)
Bílý kůň (S02E09)
další epizody (11)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Pusa na dobrou noc (S02E32)
další epizody (66)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Vočesaný auto (S01E11)
Nové starší auto (S01E10)
další epizody (12)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (E12)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin na poště (E04)

Dokumentární

2015 Podivuhodné cesty Julese Verna (TV film)

TV pořady

2016 Ceny Ministerstva kultury 2016 (TV pořad)
Kvůli čeho? (TV pořad)
Ohnivý kuře pod pokličkou (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace