Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční

Obsahy (93)

Agnes

Agnes (2021)

Zvěsti o démonické posedlosti v malém klášteře podnítí církevní vyšetřování podivného dění mezi jeho jeptiškami. Nespokojený kněz a jeho nováček jsou konfrontováni s pokušením, krveprolitím a krizí víry. Jejich metody selžou a zanechají za sebou hrůzu a trauma.

Haunting of the Mary Celeste

Haunting of the Mary Celeste (2020)

Rachel (Emily Swallow), starostlivá badatelka, a její tým vyrážejí na moře dokázat, že zmizení rodiny a posádky z obchodní lodi bylo z důvodů souvisejících s nadpřirozenem. Její teorie, že z Mary Celeste zmizeli do „trhliny“ mezi dimenzemi, se ukazuje jako pravdivá, když se loď porouchá a její posádka začíná jeden po druhém mizet.

The Feast

The Feast (2021)

Zámožná rodina se schází ve svém honosném domě ve velšských horách na večeři, kde hostí místního obchodníka a sousední farmářku, aby zprostředkovali obchodní dohodu o těžbě okolní krajiny. Když navečer přijede tajemná mladá žena Cadi (Annes Elwy), aby se stala rodinnou servírkou, zjistí, že jejich přesvědčení a hodnoty jsou zpochybněny, protože její tichá, ale znepokojivá přítomnost začíná rozplétat jejich životy – pomalu, rozvážně a s těmi nejděsivějšími následky. Natočeno ve velštině.

Bad Girl

Bad Girl (2016)

Zkažená 17letá dívka Amy (Sara West) dostává poslední šanci od svých adoptivních rodičů Michelle (Felicity Price) a Petera (Ben Winspear) Andersonových, kteří si myslí, že Amyino přátelství s místní dívkou Chloe (Samara Weaving) je krok správným směrem. Ale když Amy odkrývá tajemství Chloe, ocitne se v boji o svůj život a o budoucnost rodiny, kterou se sama pokusila zničit.

Halloween Horror Tales

Halloween Horror Tales (2018)

Hororová antologie se čtyřmi příběhy. „Die Laughing“ je o psychotickém zabijáckém klaunovi, který pronásleduje mladou ženu. V „The Horror Hostess“ získá hororová herečka víc, než za kolik vyjednávala, když s ní udělala rozhovor hostitelka televizní talk show. „The Bad Flower“ je příběh o přírodě a „The Hunt“ vypráví příběh agentky FBI, vyšetřující sérii brutálních vražd v malém městě.

Krampus Origins

Krampus Origins (2018)

První světová válka zuří, když skupina amerických vojáků najde záhadný artefakt, který může vyvolat starodávné zlo – Krampuse. Poté, co jsou muži zabiti v akci, je artefakt odeslán vdově po velícím důstojníkovi, která je učitelkou v maloměstském sirotčinci. Sirotci náhodou přivolají Krampuse a učitelka a její žáci jsou nuceni bojovat proti tomuto starodávnému zlu.

My Dead Boyfriend

My Dead Boyfriend (2016)

Život Mary (Heather Graham) byl definován řetězcem dočasných pracovních míst a nesmělým pokusem stát se spisovatelkou. Ale všechno se změní, když se vrátí domů a najde svého přítele mrtvého před televizorem. Zjišťuje, že se přítel náhodou stal basistou v rockové kapele, sbližuje se se psem, kterého zanechal, podniká trapná setkání s mnoha bývalými milenci. Mary zjistí, že její přítel byl mnohem víc než jen gaučový povaleč.

Potichu

Potichu (2019)

Při průzkumu neprobádaného jeskynního komplexu v Pensylvánii jsou dva průzkumníci napadeni podivnými dosud neznámými tvory, kteří se trochu podobají netopýrům. Mnoho těchto krvelačných tvorů s velmi dobře vyvinutým sluchem se dostává na povrch a začíná terorizovat obyvatele. Po celém území USA je hlášeno mnoho smrtících útoků. 16letá středoškolačka Ally Andrews (Kiernan Shipka), která před třemi lety přišla o sluch, a její rodina, otec Hugh (Stanley Tucci), matka Kelly (Miranda Otto), mladší bratr Jude (Kyle Harrison Breitkopf) a babička Lynn (Kate Trotter), se spolu s přítelem Glennem (John Corbett) vydávají hledat útočiště. Klíčem k přežití je zůstat potichu.

3 from Hell

3 from Hell (2019)

Poslední díl trilogie přímo navazuje na předchozí film Vyvrženci pekla (2005). Zbylí členové šílené psychopatické vraždící rodiny Firefly – sourozenci Baby (Sheri Moon Zombie) a Otis Driftwood (Bill Moseley) a jejich otec, zvaný Kapitán Spaulding (Sid Haig), zázrakem přežili mnohačetná střelná zranění, která utržili při přestřelce s policií, a byli umístěni do věznice s maximální ostrahou. Kapitán Spaulding je po několika letech popraven. Od uvěznění uplyne 10 let. Zejména Baby nedokáže žít v souladu s vězeňským řádem, páchá mnoho přestupků, a tak většinu času tráví na samotce. Během práce mimo prostory věznice Otise krvavě osvobodí jeho kamarád Winslow Foxworth Coltrane, známý jako Půlnoční vlkodlak (Richard Brake). Oba později přinutí ředitele věznice, aby do jeho domu přivedl Babyho. Trojice pak pokračuje ve vlně vražd, šílenství a chaosu.

The Haunting of Sharon Tate

The Haunting of Sharon Tate (2019)

Sharon Tate (Hilary Duff), manželka režiséra Romana Polanského, se vrací z Londýna domů do Los Angeles. Polanski zůstává v Londýně, aby dotočil film. Sharon, která je ve vysokém stupni těhotenství, dělají společnost přátelé Jay Sebring (Jonathan Bennett), Abigail Folger (Lydia Hearst) a Wojciech Frykowsky (Pawel Szajda). Sharon, sužovaná děsivými předtuchami, vidí, jak její nejhorší noční můry ožívají díky výskytu Charlese Mansona (Ben Mellish) a jeho smrtícího kultu.

Woody

Woody (2010)

Od doby, kdy byl dítětem, Woody snil o tom, že hraje na klavír. Problém je, že má pouze dřevěné lopaty místo rukou. Zatímco je v práci, kterou nechce, Woody sní, že je koncertním pianistou. Jeho sny jsou velké... ale chystají se vyvinout z rukou.

Murder obsession (Follia omicida)

Murder obsession (Follia omicida) (1981)

Michael (Stefano Patrizi) je úspěšný herec, ale ve své minulosti má skandál: v útlém věku pobodal svého otce k smrti. On a jeho přítelkyně Deborah (Silvia Dionisio) jedou na víkend k jeho matce, připojí se k nim režisér a další z nedávného filmového projektu a dostane se jim docela příjemného přijetí od pověrčivého domovníka Olivera (John Richardson). Některým hostům se brzy začnou stávat drsné věci a Michael se obává opakování své noční můry.

Candy Corn

Candy Corn (2019)

O halloweenském víkendu plánuje skupina tyranů (jejich vůdce je synem místního šerifa) svou každoroční šikanu na místním vyvrženci, mentálně zaostalém Jacobu Atkinsovi (Nate Chaney). Ve městě je zrovna cirkus, kde Jacob vypomáhá. Když se věci dostanou příliš daleko, je vzkříšen principálem zvaným Dr. Death (Dr. Smrt), aby se pomstil těm, kteří mu činili příkoří.

Tone-Deaf

Tone-Deaf (2019)

Mladá žena Olive (Amanda Crew) byla právě propuštěna z práce a rozešla se se svým přítelem, který si našel jinou ženu. Rozhodne se na víkend pronajmout dům na venkově. Jeho majitel Harvey (Robert Patrick), staromódní vdovec, se snaží skrýt své psychopatické tendence.

The Furies

The Furies (2019)

Studentky Kayla a její nejlepší kamarádka Maddie večer v podchodě sprejují graffiti a jsou uneseny. Kayla se probouzí dezorientovaná v lese v dřevěné rakvi. Vydává se hledat Maddie. Brzy zjišťuje, že je účastnicí ve smrtící hře, kde jsou ženy pronásledovány maskovanými muži...

Doll Cemetery

Doll Cemetery (2019)

Slavný romanopisec Brendan Cobbs (Jon-Paul Gates) je poslán do vzdálené chaty ve venkovské Anglii, aby našel inspiraci pro další román. Věří, že našel svůj další námět, když se setká s Alfredem, panenkou velikosti dítěte, která může ožít. Brzy si ale Brendan uvědomí, že Alfred má v úmyslu zabíjet...

Ztracen na Aljašce

Ztracen na Aljašce (2016)

V dluzích se topící místní kriminálník Miles (Drew Roy) přemluví svou přítelkyni Lauren (Haley Webb) a bratra Liama (Shane Coffey), aby mu pomohli při fingovaném zmizení v aljašské divočině. Zatímco obyvatelé města společně hledají Milese, místní šerif (Cary Elwes) začíná mít podezření na nečistou hru. Když je šerif blízko k odhalení pravdy, Liam se usilovně snaží zamaskovat jejich podvod a přitom odhalí tajemství, které jej a Lauren svírá až do morku kostí.

Flesh for the Inferno

Flesh for the Inferno (2015)

V místní katolické škole si jeptišky všimly, že kněz dělá více než je pouhé vedení studentek k modlitbě. Nespokojeny nečinně přihlížet, jak se zlo plíží jejich místnostmi, se sestry rozhodují k akci. Konfrontován jeptiškami ohledně svých hříchů se jim kněz pomstí. Otec bere sestry jako rukojmí a používá je místo cihel do stěn v suterénu školy. Sadistický a osudný trest otřese vírou žen, nutí je, aby se vzdaly svých svatých slibů ve chvílích před jejich zánikem. Jak by mohly i nadále věřit v sílu, která by jim umožnila snášet takový osud, když se jen snažily dělat to, co je správné?

O desetiletí později je škola opuštěná a v havarijním stavu. Budovu označenou pro chystanou městskou obnovu přišla skupina mladých ze sousedství dobrovolně připravit pro výstavbu. Když náhodně odkrývá pohoršující hrob v suterénu, jeptišky se vrací a peklo je následuje...

Forgetting the Girl

Forgetting the Girl (2012)

Kevin Wolfe (Christopher Denham), fotograf štvaný traumatickou minulostí, se usilovně snaží zapomenout všechny zlé vzpomínky, ale vymazání minulosti současně ohrožuje jeho budoucnost. Kevin je posedlý hledáním dívky, která mu může pomoci zapomenout nepříjemnou minulost. Ale všechna jeho setkání s opačným pohlavím nutně vedou do konfliktu, vytvářejí nepříjemné zkušenosti, které nedokáže zvládnout. Kevinovo marné hledání štěstí a lásky se stává nesmírně turbulentním, nutí ho dělat zoufalé kroky.

Uteč

Uteč (2017)

Chris (Daniel Kaluuya) a jeho přítelkyně Rose (Allison Williams) dospěli od svého seznámení k dalšímu kroku - přišel čas poznat rodiče. Rose pozve Chrise na víkendový výlet na venkov s jejími rodiči Missy (Catherine Keener) a Deanem (Bradley Whitford). Zpočátku Chris jejich až příliš vstřícné chování vnímá jen jako nervózní pokus vyrovnat se s novým mezirasovým vztahem jejich dcery, ale jak víkend pokračuje, stále více znepokojivá odhalení jej vedou k realitě, kterou se vůbec nedokázal představit.

Reklama