Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (73)

Hellboy

Hellboy (2004)

Roli Liz přijala Selma Blair, protože se jí líbil námět. V jednom z rozhovorů řekla: „Byla jsem neskutečně ráda, že jsem byla obklopena příšerami a myslím, že mi to vrátilo vzpomínky na dětství. Jako malá jsem milovala Ezopovy bájky nebo pohádky bratří Grimmů a také jsem byla velký fanoušek filmu Děvčátko se zápalkami (1928).

Salem

Salem (2014) (seriál)

Ve filmu se měla objevit i Selma Blair, která později musela svou účast na filmu zrušit kvůli organizování dalšich projektů.

Po životě

Po životě (2009)

Roli Paula chtěl hrát Wes Bentley, kterí si roli nezahrál kvůli protidrogové léčbě, kterou v té době absolvoval.

Weirdsville

Weirdsville (2007)

Podle rozhovoru, který natočil v New Yorku v roce 2010, byl tento film natočen v polovině desetiletí dlouhé a mimořádně vážné závislosti na kokainu a heroinu Wesa Bentleye. V tomto rozhovoru prohlásil, že v té době přijímal jen nějaké filmové role, aby měl peníze a aby si koupil dostatek léků a drog.

Three Below Zero

Three Below Zero (1998)

Wes Bentley (Julian) musel být každý den na natáčení včas a režisérovi se nelíbilo, že chodí pořád na skatebordě a nechtěl, aby tak chodil na natáčení, no Wes si udělal po svém a do konce natáčení chodil se skateboardem.

Lemra líná

Lemra líná (2006)

Role Pauly byla nabídnuta Leslie Mann, kterou později produkce filmu stáhla z natáčení kvůli tomu, že chtěli, aby si postavu Pauly zahrála o něco starší herečka od Matthew McConaugheyho (rozdíl medzi Leslie a Matthewem jsou 3 roky). Pak postavu dostala Sarah Jessica Parker (věkový rozdíl medzi Sarah a Matthewem jsou 4 roky).

Reklama