Reklama

Reklama

Schodiště

(seriál)
Trailer 2
USA, 2022, 8 h 16 min (Minutáž: 57–69 min)

Tvůrci:

Antonio Campos

Hrají:

Colin Firth, Toni Collette, Sophie Turner, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt, Parker Posey, Josh Drennen, Michael Stuhlbarg, Dane DeHaan, Odessa Young (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Příběh inspirovaný skutečnými událostmi sleduje osudy rodiny Michaela Petersona ze Severní Karolíny a podezřelé okolnosti kolem úmrtí jeho manželky Kathleen Petersonové. (HBO Max)

Recenze uživatele ER k tomuto seriálu (2)

Schodiště (2022) 

Nervní seriál podle skutečné události, kdy se kolem pádu manželky ze schodů, která zemře, vyrojí několik pochybností a je obviněn manžel, který po celý život svou vinu popírá. Děj je vlastně sondou do duší a hlav zúčastněných, jak rodiny, tak advokáta a posléze francouzského reportážního týmu. Sledovat konfrontaci obviněného se soudní a policejní mašinérií, kdy v hlavní roli prokazuje svou hereckou kvalitu Colin Firth, je jeden velký zážitek. Chvíli mu věříte a chvíli ne. Podobně je to s dopady na celou rodinu, obzvláště, když vyjde najevo znepokojivá událost z minulosti obviněného. Když se pak děj přesune na soudní kolbiště a posléze jsou odkryté až machinační praktiky, tak náhle tu není strana, ke které by se dalo přiklonit. Finále je pak zcela zvláštní, neobvyklé, s praxí, kterou jsem ještě v žádném filmu, či seriálu ze soudní síně nezažil. Mimochodem, největší procento vážných či smrtelných nehod v rodinném domě připadá na schodiště. ()

Tísňové volání (2022) (E01) 

TOP seriál, jenž velmi uvěřitelným způsobem dokáže vyprávět pravdivé story. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama