Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovaný pár, bankovní úředník Sam a výtvarnice Molly, se přestěhuje do nového bytu. Jsou spolu opravdu šťastní, po cestě z divadla Mollly poví Samovi, že si ho chce vzít za manžela. Náhle je přepadne muž s pistolí, chce peníze a uhodí Molly. Sam se rozzuří a při rvačce ho muž zastřelí. Sam zemře, ale jeho duch zůstává na zemi, aby mohl být nablízku Molly. Ta je ze Samovy smrti na dně. Jednoho dne se do bytu dostane muž, který Sama zabil, a něco zde hledá. Sam ho chce zastavit, ale jako duch není schopen se ničeho dotknout. Muže sleduje, aby zjistil jeho jméno a bydliště. Při zpáteční cestě Sam naváže kontakt s černoškou Ody a neustálým otravným zpíváním ji donutí, aby šla k Molly domů a pověděla jí, co on řekne. Sam jí sdělí jméno a adresu muže, který ho zabil, a také, že to byla plánovaná vražda. Molly nejprve ničemu nevěří, ale pak je přesvědčena, že žena opravdu se Samem mluví. Když Molly poví vše Carlovi, Samovu nejlepšímu příteli a kolegovi, tak ten jede informaci do vrahova bytu ověřit. Sam jede s ním a zjistí, že Carl a vrah jménem Willie Lopez se znají, Carl objednal Samovu vraždu, protože potřebuje kódy do počítače, díky kterým může převést velké množství peněz. Molly jde na policii, ale nikdo jí neuvěří. Ukážou jí spis Ody, která byla několikrát zadržena za podvody. Večer k Molly do bytu přijde Carl, aby ji dokázal, že je přítel a ona se na něj může spolehnout... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (602)

sud 

všechny recenze uživatele

Klasika autobusových zájezdů do ciziny. Hodněkrát nám tento film pouštěli. Poměrně dobrý film, který kombinuje všechny možné žánry: komedii, drama, romanci (tu asi nejvíc), akční krimi, sci-fi a chvílemi i mírně horor. Patrick Swayze má charisma, Demi Mooreová je pěkná a Whoopi Goldbergová jako spiritistka, no, neumím si nikoho jiného v té roli představit. Určitě bych tu jednu hvězdičku přidal, ale film se mi dost okoukal. Ale o jeho kvalitách v žádném případě nepochybuji. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Starý známy thriller, ktorý milujú najmä ženy. Mne sa to páčilo aj keď nie som typ, čo pri takomto niečom uroní slzu. Bolo to pekné a ako film znesiteľné a malo to zaujímavý a musím priznať chvíľami aj strašidelný a poučný dej. Pretože máme pamätať na každú chvíľu a nebyť v hriechu, lebo nikdy nevieme kedy môžme z tohto sveta odísť. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Někdo sledoval v televizi Hříšný tanec, já jsem si na památku Patricka Swayzeho pustil tento film. A ačkoliv jsem ho neviděl, rozhodně se mi zalíbil. I když ne natolik jako většině zdejším uživatelům. Nic to ale neznamená. Důležité je totiž to, že Patrick Swayze byl a vždycky bude správňákem, na kterého se bude vzpomínat. Už jenom to, že svojí smrt přežil o dva roky je úctyhodný výkon, kdy během toho ještě zvládnul natáčet. To se prostě jen tak nevidí a rozhodně věřím, že právě na něj já nikdy nezapomenu. Mnohými jako tanečníka z Hříšného tance, pro mě je hlavně duchem, který pomáhá světu, až se dostane do nebe, kam Patrick patří a věřím, že přesně tam právě teď je a učí boha tančit ten jeho skutečný a jedinečný..hříšný tanec. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Jeden ze 100 nejlepších romantických filmů - 100 Greatest Romance Movies http://www.csfd.cz/uzivatel/136528-rhk/. Úžasně emotivní romantika dvojice Moore - Swayze skloubená s báječným komediálním humorem v podání Whoopi Goldberg v roli spiritistické poradkyně Ody Mae. To podvodné vyvolávání duchů u Ody Mae a do toho kecající Sam. Krásně komediální scény Ody a Sama v bance a pak kouzelné předávání šeku jeptiškám. S pomocí Sama vznášející se mince u dveří a pak klouzající do ruky slzící Molly. Ten nápad s objímáním Molly Samem prostřednictvím těla Ody Mae. Duchové temnot s černými, ale silnými ručičkami. A nádherná ústřední melodie se skvělými smyčcemi od slavného filmového skladatele Maurice Jarreho, otce populárního Jeana-Michella Jarreho. Možná sladká limonáda, ale ty bublinky humoru a hudby ji činí velmi osvěžující. Trailer: http://www.sms.cz/film/duch/ukazka ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu musím dát 5 hvězdiček, protože se mi velmi líbí. Je to skvělá směs hned několika žánrů. Napínavá romantická komediální fantasy. Milovník komedie si užije naprosto úžasný výkon Whoopi Goldberg, milovník fantasy se přímo vyžije v postavě Patricka Swayzeho, milovník thrilleru bude nadšen při mnohých napínavých scénách a milovník romantiky se dočká velké porce emocí. Výborný děj s dobrými herci. Lahůdka. 90% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (59)

  • Jerry Zucker obsazoval svou matku, Charlotte Zucker, do všech filmů. Tady hraje úřednici v bance. (Bauer)
  • V Mexiku dostávaly ženy při promítání tohoto filmu obálky s papírovými kapesníčky nadepsanými "Jen pro ženy". (Lynette)
  • Producenti chtěli do hlavní mužské role obsadit Bruce Willise, který byl v té době ženatý s Demi Moore (Molly). Odmítnul s tím, že film nebude s takovým obsazením fungovat. Po premiéře se označil za hlupáka. (don corleone)

Související novinky

Channing Tatum chystá remake Ducha

Channing Tatum chystá remake Ducha

18.01.2023

Channing Tatum (Loganovi parťáci, Pes) se za pár týdnů objeví ve třetím díle série Bez kalhot, jinak toho ale herec v plánu moc nemá. Snu na jeho srdcový projekt Gambit se už vzdal, jak ale nyní… (více)

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Spielberg chce Jacksonovy kosti

Spielberg chce Jacksonovy kosti

12.05.2007

Určitě si vzpomenete, jak Peter Jackson zářil, když z rukou Stevena Spielberga přebíral Oscara za nejlepší film (jen pro jistotu: za Pána prstenů: Návrat krále). Nedávno si potřásli pravicemi opět.… (více)

Reklama

Reklama