Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (314)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

O filmu už nějakej ten pátek vím ale víceméně jsem ho přehlížel, protože se mi do něho vůbec nechtělo. O to větší mě čekalo překvapení. Skvěle fungující mix hororu, akčňáku a komedie. Dobře zvolená byla i hudba. Nejvíc jsem si ale užíval akční pasáže. TOPem je pasáž kdy se na scéně objeví bratři Nazarianovi(Scott Adkins a Steve Howey). Nečekal jsem to, smekám a tleskám. Nadprůměrná porce zábavy. Parádní oddechovka ke který se budu rád vracet. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na toto som sa tak strašne tešil, že som si ani nepustil trailer a výsledok je rozpačitý. kaskadér J.J. Perry rozhodne nesklamal v ackii. Je to taký mix Raimiovskej zábavnej brutality jak za jeho zlatých čias v Evil Dead 2 a kung-fu napríklad z Bladea. Pôsobivé kaskadérske scény upravené CGI, ktoré neruší a nestrháva na seba pozornosť. Ale vo všetkom ostatnom Perry sklamal. Mimo akcie je to neskutočná nuda. Postavy sú nevýrazné aj keď sa neúspešne neustále snažia hláškovať, zápletka je primitívna. Film prakticky len tak plynie a cesty hlavného hrdinu a záporáčky sa len tak náhodou prekrížia, aby si to nakoniec rozdali. Gradácia a napätie nulové. Adkins sa objaví len v jednej scéne, zúčastní sa akcie (bez nejakého väčšieho kung-fu) predvedie nový prízvuk a potom zbalí saky paky a už ho neuvidíme. Takže bohužiaľ výsledok je typický Netflixovský priemer na jedno pozretie a to napriek tomu, že tentoraz bolo evidentné, že sa zúčastnení snažili. O to je to smutnejšie. Ale ak prípadná dvojka vychytá všetky chyby, tak si ju určite pustím. 5/10. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Akcni hororovy komedie pro bezbolestne traveni volneho casu. Typ filmu honba za upiry. Strileni, bodani, krvaceni. Marketingovy plan. Hyperaktivni sceny bez nejake soudrznosti. Spis to pripomina videohru nez film. Streamujici publikum si z pohodli svych pohovek stezovat nebude. Divaci v divadle tak laskavi nebudou. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dobře, možná to má děravý scénář, který místy dělá z hlavního hrdiny opravdu neskutečného trubce a celý konec v podzemních chodbách je opravdu hodně, hodně stupidní, ale jinak je to celý natočený s neskutečnou láskou a nadšením pro žánr. J.J. Perry je hlavně kaskadér a rukopis filmu tomu odpovídá. Neskutečně dokonalý a brutální akční scény. Už první bitka v baráku mi dala vědět, že mě čeká solidní nářez a když se Foxx a Franco spojí s Adkinsem a Howeym šel jsem do kolen. Jejich vybití hnízda mě rozsekalo, tlemil jsem se jako mentál a užíval si každý dokonalý nápad, zabití i úhel kamery. Neskutečný hlášky celý film, kdy jsem opravdu několikrát vyprsknul smíchy. Není to Blade, ale jako komediální alternativa která by se mohla rozjet v solidní franšízu to má neskutečný potenciál. Možná trpí denní směna scénářem, který by napsal i Livingdead po incestním dýchánku se ségrou, ale zábavnost výsledného díla naprosto předčí a mě nutí ignorovat ty nedostatky ve scénáři. BTW lepší automobilová honička tu nebyla roky. Akční laskomina plná solidně natvrdlého humoru. U mě dobrý. 70%. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Stredne odfláknutý Netflix. Do takej tej trápnej, céčkovej úrovne à la Gray Man to zase dotiahnuté nie je, ale vrchná (a jediná) charakterizačná úroveň postáv sa zastaví u slova cool, a choreografia súbojov je tiež slabá (a repetitívna; akčné zastrelenie vo vzduchu počas skoku, sa tam objaví asi 30 krát). Ale ako ľahká, víkendová prípravička na nového Bladea to asi stačí. Hlavne nech nerobia sequel. 55% ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Pôvodne mali bratov Nazarianovcov hrať Scott Adkins a rumunský herec Liviu Covalschi, ale Covalschi musel úlohu odmietnuť kvôli iným filmovým povinnostiam. Nahradil ho Steve Howey. (m.a.t.o.)
  • V čase 25:47 zaznie veta: "J.J. Perry ku pokladni." J.J. Perry je meno režiséra. (Ronan)
  • Keď Seth (Dave Franco) povie Budovi (Jamie Foxx), že sú partneri ako "Crockett a Tubbs", je to odkaz na duo policajných detektívov zo seriálu Miami Vice (1984-1989). Jamie Foxx stvárnil postavu detektíva Tubbsa vo filme Miami Vice (2006). (slord)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama