Reklama

Reklama

Dobrá sestra

Trailer 1

VOD (1)

Přetížená sestra z jednotky intenzivní péče bere obětavého nového kolegu jako oporu v práci i v soukromí. Nečekaná smrt pacientky na něho ale vrhne stín podezření. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (146)

Merkin 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy si snímek zaslouží především díky vskutku nadprůměrným výkonům hlavních protagonistů, profesionální kameře, dobře zvolené hudbě, skvěle navozené komorní a přitom dramatické atmosféře a celkově výborné práci celého štábu. Problém tkví v jediném, a totiž, že skutečný příběh v pozadí přes veškerou krutost nenabízí žádné rozuzlení, vysvětlení a potrestání hlavních viníků (a tedy nemocnic), čímž všechny diváky nemilosrdně zpraží. Ale nakonec i to je svým způsobem, pokud zamýšlený, pak mistrný odkaz filmu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od toho čekala více. Herecky je to zahrané skvěle, i když mám v poslední době pocit, že Jessica Chastain je všude a ve všem, takže možná už je jí na mě všude moc a byla mi kvůli tomu lehce protivná. Nicméně Eddie je skvělý. Tempo filmu je ale docela pomalé, na to o jakém tématu film pojednává. Dalo by se to určitě natočit napínavěji a zajímavěji. Většinu filmu jsem se i dost nudila. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Dobrá sestra -  blbej film. A to při tom mám Jessicu hodně v oblibě, dokonce i toho divnýho týpka Eddiho. Tady byl jještě divnější než obvykle. Jessica povětšinou filmu nenamalovaná, což i samozřejmě nejde vyčítat, ale zas tak uplná sexy top kočka to zde není, což je asi záměr. No, děově nuda a konec sem snad ani nedokoukal, páč sem si cca uprostřed řek, hele, dyť je to uplná ztráta času... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V podstatě dokonalej film. Má ale smůlu; filmů s podobně silným příběhem je teď všude tolik, že moje oči už jsou tupý jako skalpel po pitvě. Jenom Netflix dělá tyhle drama čtyři do tejdne, to kdyby mě všechno mělo trefit do srdce, je ze mě už dávno cedník. Síla Dobrý sestry tak u mě spočívá pouze ve výkonech Jessicy s Eddiem a v číslovce 400. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Me tenhle film sedl. Krasne komorni az minimalisticke. Obeslo se to bez spousty klise, ktere jsem misty ocekaval (tisk dukazu - tak jsem klasicky cekal ze se zaporak objevi za zady, nebo ze vycte, ze uz to o nem kladna postava vi a zacne vydirani skrz deti apod). Takze mi to prislo jako prijemne neprekombinovane mrazive drama s velmi povedenymi hereckymi vykony hlavnich postav. Parada. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Amy Loughren (Jessica Chastain) v době vydání filmu žila se svými dvěma dcerami v DeLandu na Floridě, kde se po případu vraždy věnovala duchovnímu životu. Kromě toho, že byla registrovanou zdravotní sestrou, byla také praktikující mistryní Reiki a hypnoterapeutkou. (BMW12)
  • Natáčení filmu probíhalo v amerických státech New Jersey, Connecticut (ve městě Stamford) a Pensylvánie. (GASTON73)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama