Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Nebyl bych na trojku tak přísný, už vzhledem k tomu, že ve srovnání s podřadnou dvojkou mi Návrat přijde jako hotové veledílo. Agresivní soundtrack, klipovitý střih, naturalistické násilí. Původnímu komiksu ostudu nedělá, i když chybí hlubší prokreslení postav a likvidace některých padouchů mohla být pomalejší a nápaditější. (Nejsem pochopitelně sadista, stejně jako ostatní komiksoví fandové.) Úprava scénáře, která se odklonila od původní verze, mi nevadí, policejní šéf je důstojný protivník... Celkový dojem: 70 %. ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

No, tak trojočka sa mi teda viac páčila ako dvojka, konečne už nie gangy ale niečo iné, síce tento diel ani vo sne nemal na fakt perfektnú jednotku, u mňa teda trhol dvojku. Celkove sa mi táto séria páči, no ale nejdem ešte predbiehať, ešte by to štvoročku chcelo vidieť. A aby som nezabudol, hlavne, čo sa mi vážne vidí na tejto sérii je dobrá muzika. To v iných akčňákoch sú len samé koko... ()

Reklama

Puol 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa až o takú tragédiu, samozrejme, že sa len parazituje na pôvodnom nápade a film vpodstate nič nové do konceptu Vrany neprináša. Občas, ale zavanie dusná atmosféra, dočkáme sa zopár drsnejších scén a prekvapí i obsadenie Kirsten Dunst. Tak za 2,5*, ale na 4. časť už odvahu určite nenájdem. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Primárně jsem to shlédl kvůli písničce Independent Slaves od DOTN (Travis je prostě Maestro). Ve výsledku se ukázalo, že celý soundtrack nebyl úplně špatný. Samozřejmě na ten legendární z jedničky nemá. Film samotný ušel, ale jen to. Dost mě mrzí ústup od budování nějaké temné atmosféry a "špinavého" města. Dvojka byla sice v tomto ohledu marná, ale aspoň se snažila. Tady nevidím ani tu snahu. Nebo hlavní hrdina. On jako vypadá jak Vrána, ale nechová se tak. Prostě je to jen týpek, co obživl a chce pomstu. Jestli to bylo tuctovým hercem nebo špatným scénářem, těžko říct, ale minulý díl se mi zdál tady taky lepší. Žádné tajemno, mystérium, nic takového. Odklon od fiktivnosti k větší realističnosti, Vráně jako celku, vůbec nesedí. 3* ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Áno, lepšie ako dvojka. Občas to doslova cituje jednotku, ale nevadí to. Problém je v samotnom hlavnom hrdinovi - príliš sa snaží hrať a to podkopáva jeho nebezpečnosť. Je to škoda, pretože v niektorých scénach je Eric Mabius slušne hustý. Vidno aj nedostatok peňazí - komornosť však pomáha vybudovať solídnu atmosféru. Zaujímavé hlavne preto, že nikto nečakal, že z takejto recyklácie môže byť pozerateľný film... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama