Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočné pokračovanie, len parazitujúce na pôvodnom filme. Producentský zámer chápem (značka je populárna), ale nerozumiem prečo je výsledok taký blivajz. Scenár je nudný, ale jednotka tiež nebola z najobjavnejších. Čo ju však povýšilo na niečo viac je výtvarná stránka a réžia, ktoré film povýšli z báchorky na akúsi novodobú temnú báj so sakra silnou atmosférou. Trojka je po výtvarnej stránke úplne fádna, bez nápadu, réžia je rutinná a herci znudení. Naopak si užijeme pár nechutností typu zhoretý ksicht a odpadávajúce mäso z neho, ktoré však logicky film nerobia zaujímavejším. Proste úplná sračka, na ktorej som ja nenašiel žiadne pozitívum. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Problémem zůstává, že se Kirsten k sérii nedostala už dříve, takhle Vrány stihly přijít o všechno dobré už během dvojky. Nicméně později se ukázalo, že je možné klesnout ještě hůř a Kirsten má tak na triku jen běžné béčko, ve kterém si vyzkoušela několik zajímavějších speciálních triků s make-upem. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Když pominu druhý díl, který byl katastrofou, tak trojka taky bohužel nepředčí kvalit prvního dílu. Přesto však není propadák jako zmíněná dvojka. Jsem rád, že tohle mělo hlavu a patu, bylo se čeho chytit, děj byl vcelku přijatelný, akorát Kirsten Dunst se do toho mohla trochu více vcítit, přišla mi taková přejetá, asi proto jí nakonec zašili pusu. :-) Ale možná jen můj dojem. Celkově docela slušný pokračování s dobrou atmosférou, slušným obsazením a docela povedeným koncem. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Jestli Vrána 2 působila nedostatkem atmosféry dusivosti, pak trojka je totálním výsměchem prvnímu dílu. Nejej, že mystično je zcela v tahu, ale zároveň scénář, nevím proč, předepsal autor jako jakousi detektivku, kde se ke všemu vyskytuje zcela nepřesvědčivej týpek, kterej je fakt divnej. Myslím, že dvojka je oproti tomu ještě umění. Bojim se, co budu psát po shlédnutí čtyřky. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Příjemně ponurá atmosféra doprovází třetí, relativně povedené pokračování kultovní jedničky. Po hořkém zklamání z dvojky se na režisérském postu zkoušený Bharat Nalluri (stojí mimochodem za oceňovaným televizním dramatem Tsunami) nebál pohrát s osvědčenými prvky a většinou - i přes mírná naivně rušivá škobrtnutí - mu to vychází. Alex se vrací s neokoukanou tváří Erica Mabiuse a jako jeho sestra mu sekunduje překvapivě Kirsten Dunst. Takže tu máme další slušnou jednohubku, která rozhodně není z nejhorších, ale její chuť vám nezůstane na jazyku dlouho. Což o to, nedávno totiž bohužel vznikla i celou sérii definitivně odstřelující čtyřka s do filmového pekla směle našlapující Tarou Reid!! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama