Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (82)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování mého srdcového filmu je o poznání slabší, než první a druhý díl, ale stále se jedná o dobrý počin. Alex si zahraje vraha odsouzené k smrti na elektrickém křesle, který se po svém návratu na svět živých snaží všem dokázat, že vrahem nebyl. Co mi ale k vráně absolutně nesedí je fakt, že Alex během své posmrtné cesty zabil mnohem více civilistů (nevinných lidí), než záporáků - a to by být nemělo. Hudba která film provází mi také moc nesedla. Žel Bohu s třetím dílem oproti dvěma prvním upadly i herecké výkony (zejména pak hned Alexe v podání Erica Mabiuse) a celé to vlastně zachraňuje jen má filmová láska Kirsten Dunst. A kvůli ní taky jednu hvězdu přidám, takže místo dvou dám rovné tři. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Problémem zůstává, že se Kirsten k sérii nedostala už dříve, takhle Vrány stihly přijít o všechno dobré už během dvojky. Nicméně později se ukázalo, že je možné klesnout ještě hůř a Kirsten má tak na triku jen běžné béčko, ve kterém si vyzkoušela několik zajímavějších speciálních triků s make-upem. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Asi jediné pokračování, které se vydalo trochu jinou cestou a minimálně do poloviny filmu to funguje. Finále mi bohužel přišlo příliš slabé a představitel mstitele je sice fajn v porovnání s Vincentem Perezem i Edwardem Furlongem (ale kdo by nebyl, že?:), v porovnání s Brandonem Lee však pořád silně ztrácí. Nicméně, pokud si potřebujete spravit chuť po nepovedené dvojce, směle do toho. 5/10 ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak měla vypadat už dvojka, která stála (až na Igiho Popa) ve všech ohledech naprosto za hovno a jen naprosto neumětelsky kopírovala svýho staršího a slavnějšího brášku. Příběh je vcelku originální, soudržnej, temnej až brutální, hýřící černočerným humorem a skvělými nápady. Scénář se sice nevyhnul pár béčkovejm neduhům, ale i přesto jsem z výsledku nadmíru spokojenej. Asi jediná věc, která mi dost vadila, byly záběry s barevnými filtry podobnými vizuálnímu zpracování Města andělů. Vzhled Alexe mi sice ze začátku moc nesedl, ale rychle jsem si zvykl na jiné pojetí jeho masky, přizpůsobené jeho znetvoření, a herecky to zvládl až na pár momentů skvěle. Dokonce i herecký výkony vedlejších postav mi přišly docela dobrý na to, že jde jen o béčkový pokračování s asi nijak oslnivým rozpočtem. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Už základný príbeh Vrany 1 bol natoľko "čiernobiely" že ho mohla zachrániť iba geniálna Proyasova réžia a vizualita. Už na dvojke bolo vidno, že bez dotyku s bohom nadaným režisérom, to celkom nefunguje, no a hoci sa v tomto pokračovaní dočkáme aj istých dejových inovácií, je to veľmi veľmi vyvetrané pivo. Štvorku som sa už ani neodvážil zobrať do ruky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno