Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po slabej dvojke prichádza ďalšie pokračovanie úspešnej Vrany. Ovšem kvality prvého dielu sa toto v žiadnom prípade nevyrovná, hlavný hrdina už bol lepší ako Perez , Kirsten Dunst pekne zapadla do tohoto filmu ale o iných hercoch sa to povedať nedá. Takže jeto skor priemerné dielo ktoré sa ešte pozerať dá. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že tento díl je lepší než ten druhý který ale pro mě nebyl vůbec špatnej tak trojka je zatím druhý nejlepší díl této série. Na první díl to prostě ani z daleka nemá. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je dobrá, atmosféru tento film má solidní, napětí je zde párkrát za film, akce tu je výborná, vraždy jsou povedené, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. No jsem zvědav na poslední čtvrtý díl který má pod 30% takže jsem zvědav. Za mě třetí díl 6,5/10. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Jestli Vrána 2 působila nedostatkem atmosféry dusivosti, pak trojka je totálním výsměchem prvnímu dílu. Nejej, že mystično je zcela v tahu, ale zároveň scénář, nevím proč, předepsal autor jako jakousi detektivku, kde se ke všemu vyskytuje zcela nepřesvědčivej týpek, kterej je fakt divnej. Myslím, že dvojka je oproti tomu ještě umění. Bojim se, co budu psát po shlédnutí čtyřky. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování mého srdcového filmu je o poznání slabší, než první a druhý díl, ale stále se jedná o dobrý počin. Alex si zahraje vraha odsouzené k smrti na elektrickém křesle, který se po svém návratu na svět živých snaží všem dokázat, že vrahem nebyl. Co mi ale k vráně absolutně nesedí je fakt, že Alex během své posmrtné cesty zabil mnohem více civilistů (nevinných lidí), než záporáků - a to by být nemělo. Hudba která film provází mi také moc nesedla. Žel Bohu s třetím dílem oproti dvěma prvním upadly i herecké výkony (zejména pak hned Alexe v podání Erica Mabiuse) a celé to vlastně zachraňuje jen má filmová láska Kirsten Dunst. A kvůli ní taky jednu hvězdu přidám, takže místo dvou dám rovné tři. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Legendární Vrána se dočkala svého třetího dílu. Původní Vrána byla brilantní film. Druhý díl byla jeho nepovedená recyklace. Třetí díl má podobný motiv pomsty a náš hlavní hrdina má opět pomalovaný obličej bílou a černou, takže je to v podstatě zase to samé, ale mě prostě přijde, že už se to původní Vráně moc nepodobá. Nový představitel mstitele ze záhrobí je mi rozhodně sympatičtější, než Vincent Perez z dvojky, ale na geniálního Brandona Lee (R.I.P.)z jedničky rozhodně nemá. Ve druhém dílu chyběla atmosféra, ale tady nějaká v některých pasážích je, ale není to nic slavného. Akční scény jsou poměrně solidní, ale film v podstatě nepřináší nic nového. Není to sice žádné mistrovské dílo, ale neurazí a je to rozhodně lepší než hrozný druhý díl. Trojka je sice jasné Béčko, ale na rozdíl od Města andělů si na nic nehraje. Beru to jako reparát a omluvu tvůrců za nudnou dvojku. 2 hvězdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama