Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vyvážený dejový rámec so silným emocionálnym náporom, ktorý na mňa akosi nefungoval. Každopádne, Sandra to zahrala vynikajúco a tej utrápenej ženy mi bolo ľudsky veľmi ľúto (veď to asi každému). Postupom času asi bolo každému jasné, kam sa bude celý dej uberať - a nejako tam chýbal ten moment prekvapenia, hoci v podstate tam bol, ale asi viacerí z nich ho tak trochu očakávali. Vyvrcholenie už bolo trochu zbytočné a klišoidné tlačenie na pílu. Ale za prvé dve tretiny filmu je to aspoň na 3*. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Moje žena kvůli Bullock, já teda když už kvůli Vincent D'Onofrio. Scénář to má fajn. Herecký výkony taky. Jen ta režie je skoro po celou dobu bezzubá, nevtahující, studená a bez života. Sice těžký tři, ale takovou čočku jakou to dostalo od kritiků, si to zase myslím úplně nezaslouží. Nora Fingscheidt určitě po systemsprenger dokazuje, že s emocema makat umí. Škoda jen, že se plně dostavili až ve zbytečně vyhroceném závěru filmu, kdy to začne naopak skřípat především ze strany scénáře. No. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film natočený podľa seriálu Unforgiven ešte z roku 2009. Zjavne zanedbaná Sandra Bullock s pohľadom mŕtvoly v koži ženy, ktorá už spoločnosti zaplatila svoj dlh, no jej minulosť sa s ňou vezie aj po prepustení z väzenia. Film poukazuje na to, čo to znamená byť bývalým trestancom. Neprináša výraznejšiu dejovú líniu, celé je to o utrpení žitia s cejchom, pričom z pomernej nudy diváka prebudí až hysterický nárek Sandry v momentoch, keď už nevládze. Sú tu samozrejme bočné linky, ktoré napríklad odhaľujú, že obeťou zločinu bol policajt a jeho rodina uvažuje o pomste, ale väčšina z nich aj tak končí v slepej uličke. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Opäť po relatívne krátkej dobe nemám problém so štyrmi hviezdičkami. Videl som film, ktorý sa divákovi zadrie pod kožu. Veľa radosti v ňom nie je, ale ani nemá prečo byť, veď znovuzačlenenie vražedkyne šerifa po odpykanom treste, nie je pre nikoho zo zainteresovaných, a obzvlášť nie pre ňu, ľahké. Našťastie Sandra Bullock prechádza cez všetky úskalia a bez straty desiatky a jej výkon považujem za najlepší, v akom som ju videl. Dokonca vďaka jej uveriteľnému výkonu som bol ochotný tolerovať aj niektoré málo uveriteľné dejové peripetie, či konania osôb. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Ufff, nevím, jestli to mým současným mentálním rozpoložením, ale tohle pro mě bylo silný. Spoiler: Půlku filmu jsem se bála, že to bude mít blbý konec, bála jsem se, že nedojde k žádné katarzi a bude to jen o tom, že život umí někdy být sviňa.  Můj první dojem z filmu byl silný...čekala jsem nějaký twist díky těm flashbackum, ale tohle jsem nečekala. Sandra je výborná a odpouštím ji i ten botox mezi obočím, co mě trochu iritoval. Ale po delším přemýšlení musím říct, že tu její oběť vlastně nechápu a nedává mi smysl, bylo by daleko lepší a důležitější zůstat se svojí sestrou a odkaz ji to nemuselo dojít hned, tak třeba po měsíci ano... Takže druhý den po shlédnutí snižují hodnocení z 5 na 4, protože nerozumím chování vlastně polovině postav, jak kdyby si úmyslně všichni chtěli ničit životy. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno