Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Píše se rok 2016 a Hašiba Kjója se ve svých 28 letech vrací do domu svých rodičů poté, co malá firma, ve které pracoval na vývoji nové počítačové hry, zbankrotovala, a tak je Kjója nyní nezaměstnaný. Cestou domů sleduje zprávy a je zaujat informací, že SucceeedSoft chystá novou počítačovou hru, na které se budou podílet výtvarníci z Platinové generace, trojice jeho vrstevníků, kteří si v herním světě získali obrovské renomé. Kjója doma přemýšlí nad svým životem a říká si, že možná před deseti lety udělal velkou chybu, že také nenastoupil na uměleckou školu, kam byl přijat a dal tehdy přednost obyčejné univerzitě.
O několik dní později mladý muž potká na mostě tajemnou ženu, která vypadá, že chce skočit dolů. Když jí Kjója zachrání, ukáže se, že šlo o velké nedorozumění a šťastnou náhodu, protože dotyčná je šéfovou jednoho z oddělení vývoje v SucceedSoftu. Toto setkání vede k tomu, že mladý muž nastupuje do této firmy a bude se podílet na jejím dalším projektu. Kjója je rozhodnutý se této příležitosti chopit se vší vervou, a tak má poměrně slušné pracovní úspěchy, ovšem projekt na kterém pracuje, je záhy zrušen, a tak je Kjója opět na dlažbě. Zklamaný ze všeho, co se mu do dnešního dne událo, mladý muž usíná, aby se ráno vzbudil opět ve svém pokoji, kde je však najednou všechno takové jiné...
Kjójova sestra ho budí ve své školní uniformě, na stole v pokoji leží stará televize a místo PS3 má u ní pouze PS2, také zmizelo mnoho dílů jeho mangy. Je totiž rok 2006 a Kjója dostal v životě druhou šanci. Překvapen svými novými možnostmi se bez váhání rozhodne nastoupit na uměleckou školu s nadějí, že změní svůj osud a že se zde možná potká i s členy slavné Platinové generace... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: japonština
01:52
Trailer 1
Trailer 1
D: japonština
00:51

Reklama

Reklama