foto

David Grossman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Král džungle 2
2002 One for the Money (TV film)
1993 Žáby
1987 Frog (TV film)

TV seriály

2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Sudden Death (S01E05)
Queen of the South (TV seriál)
Reina de Oros (S03E03)
12 opic (TV seriál)
Ještě minutu (S04E09)
Démoni (S04E08)
Zvon (S04E06)
další epizody (4)
The Expanse (TV seriál)
Dandelion Sky (S03E10)
Intransigence (S03E09)
2017 12 opic (TV seriál)
Zlodějka (S03E09)
Masky (S03E08)
Nepřítel (S03E03)
další epizody (4)
The Expanse (TV seriál)
Paradigm Shift (S02E06)
Home (S02E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Senior v kyselině (S12E03)
2016 Americká manželka (TV seriál)
Krampus Katie (S01E09)
Incorporated (TV seriál)
Cost Containment (E04)
12 opic (TV seriál)
Vzpomínky na budoucnost (S02E13)
Prolitá krev (S02E12)
Prozření (S02E04)
další epizody (5)
Devious Maids (TV seriál)
The Maid Who Knew Too Much (S04E06)
A Time To Spill (S04E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Drahokam v koruně (S11E21)
Mrtvá v mělkém hrobě (S11E14)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Boj o pevnost (S01E04)
Psychicky odlišný (S01E02)
Zoo (TV seriál)
Mentalita smečky (S01E04)
Salem (TV seriál)
Wages of Sin (S02E09)
Tým Škorpion (TV seriál)
Going South (S01E17)
Devious Maids (TV seriál)
Whiplash (S03E10)
Bad Girl (S03E09)
2014 Killer Women (TV seriál)
Salem (TV seriál)
Children, Be Afraid (S01E09)
Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Proof (S02E12)
Franklin a Bash (TV seriál)
Love Is the Drug (S04E03)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Good Lovin' (S03E03)
Grimm (TV seriál)
Volcanalis (S02E18)
2012 Arrow (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Vzkříšení (S02E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
Jak chutná bezmoc (S08E20)
Odpočívej v pokoji (S08E17)
další epizody (5)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Škola ran osudu (S08E04)
Břemeno tajemství (S08E01)
Pro pocit bezpečí (S07E22)
další epizody (6)
2010 Nikita (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
Hlavní je to, co je uvnitř (S07E04)
Paul se vrací (S07E01)
další epizody (7)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Střemhlavý pád (S06E10)
Nevstupovat na trávník (S06E06)
Boj o život (S06E02)
další epizody (8)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a cizinec (S08E02)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Město v plamenech (S05E08)
Zrcadlo, zrcadlo (S05E05)
My jsme šťastní, vy jste šťastní (S05E02)
další epizody (6)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Něco se blíží (S04E09)
S uměním to není lehké (S04E05)
Úsměvy letní noci (S04E02)
další epizody (8)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Malé královny krásy (S03E09)
Miláčku, musím se ti přiznat… (S03E06)
Dokonalý pár (S03E02)
další epizody (7)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na kolejním srazu (S05E06)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Odvrácená strana (S02E07)
Diví se, proč ti věřím (S02E05)
Z tebe by se jeden zbláznil (S02E02)
další epizody (5)
Ztraceni (TV seriál)
Ve službách dobra (S01E21)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Déšť (S01E07)
Co míle, to muž (S01E05)
North Shore (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Smrti navzdory (S02E10)
O vlásek (S02E08)
Volání mrtvých (TV seriál)
The Longest Day (S01E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pověst nadevše (S02E22)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mea Culpa (S05E09)
Odběratelé (S05E03)
Prostoupený zlem (S04E18)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Prázdniny (S01E13)
Můj pokoj (S01E06)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Skin (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Velká cena (S02E07)
Smrtící stisk (S02E04)
Únik informací (S01E18)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Království za koně (S03E21)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
První schůzka (S07E14)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Kopanec do hlavy (S05E11)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Noc přichází (S07E10)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Eastern Standard Time (S04E18)
Ally McBealová (TV seriál)
Město chlapů (S04E14)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Tabula rasa (S06E07)
Návrat mezi živé (S06E01)
Oběti pro lásku (S05E19)
2000 Falcone (TV seriál)
FreakyLinks (TV seriál)
Válka sousedů (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Šílenství (S05E04)
Mé skutečné já (S05E02)
Faktor Yoko (S04E20)
další epizody (4)
1999 Angel (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Turks (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Divokost v srdci (S04E06)
Životní podmínky (S04E02)
Nepřátelé (S03E17)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Meeting Dad's Girlfriend (S01E20)
Cat Showdown (S01E19)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1992 Dennis Miller Show, The (TV seriál)
1989 One Night Stand (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)
1987 She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Zoobilee Zoo (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)
1994 1994 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
1993 Aretha Franklin: Duets (TV pořad)
MTV Video Music Awards 1993 (TV pořad)
1988 Joe Piscopo Live! (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour: The 20th Reunion (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Jednoho krásného dne (S01E23)
Zatím na shledanou (S01E22)
Neděle v parku s Georgem (S01E21)
další epizody (4)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace