Reklama

Reklama

Harley Davidson a Marlboro Man

  • USA Harley Davidson and the Marlboro Man
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva motorkáři, říkající si Harley Davidson (Mickey Rourke) a Marlboro Man (Don Johnson), chtějí pomoci svému starému příteli zachránit jeho majetek a přepadnou bankovní vůz. Domněnka, že rychle vezmou peníze a zmizí se však ze vteřiny na vteřinu mění ve zcela odlišnou realitu - auto je naplněno drogami. Tím se oba stávají nepřítelem číslo jedna zkorumpovanému řediteli banky, který na ně kvůli ukradeným drogám posílá nemilosrdné a chladnokrevné zabijáky. (Kubesz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Lekce při střílení: "Musíš zmáčknout spoušť, Harleyi. Né ji hladit - není to tvůj pták." Lepší časy Dona Johnsona, doba kdy Mickey Rourke byl ještě jakž takž fešák a černé období Daniela Baldwina, které zůstalo ve sračkách na pořád. Děj je naprosto stupidní a o ničem, ale celkem dobře se tam někdy hhláškuje. Záporák Tom Sizemore je klasickej zbohatlík a jeho poskoci v dlouhejch kabátech, kteří se nepotřebujou krýt před kulkama, jsou jak paka, co maj zbraňová píra a plejtvaj municí. Byla to prostě kravina, ale člověk z nostalgie musí dát aspoň dva... ()

Meiers 

všechny recenze uživatele

Harley a Marlboro jsou dobrá dvojka a tohle buddy movie na nich stojí, ale až na to jací jsou to vandráci mi neukázali vůbec nic. Tihle dva mohli být kult, kdyby z huby pustili sem tam něco vtipnýho. A taky to chtělo trošku přitáhnout uzdu s těma ulízanejmá dlouhokabátníkama, sem nevěděl jestli čumím na western nebo sci-fi. Promrhanej potenciál ústřední dvojky. ()

Reklama

s_c_o_r_p 

všechny recenze uživatele

Tak od tohodle frajera bych se svést nechala. Mickey Rourke v životní formě, prostě klaďas. Kam se hrabou dnešní akčňáky bez atmosféry plné přemrštěných triků s rádoby hrdinama stylu Jason Statham apod. ? Díky za sexy týpka, mašiny, vydřený svaly, bezchybný hlášky a hlavně za tu béčkovou nálepku, která pro mě béčková vůbec není! Tohle je prostě má srdeční záležitost. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle dva chlápky mám fakt rád. Role šitá jako na míru Rourkovi. To ,že tuhle roli vzal Mickey z finanční nouze se mi snad nechce ani věřit. Zdálo by se, že jeho role mu byla šitá přímo na míru. Skvělé hlášky, akce a naprosto vynikající hudba!! Tohle je prostě vtipný akční nářez a tak to mám rád a že místo prachů převáží bankovní kára drogy?? A co , je mi to jedno. To , jak tahle western/biker parta vyřídila kevlarový koloušky za doprovodu hudby Bon Joviho mě prostě dostalo!! "Když bejk stárne, tvrdnou mu rohy" !!!!! ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První rewatch v dospělosti] Tohle je dětská srdcovka i když jsem s tím proti všem. Kdo mi bude tvrdit, že to není pětihvězda, nebo že měl jako malý kluk raději Marlboro Mana, je u mě prachsprostý lhář, měl by skončit s hodnocením filmů, přestat brát Crystal Dream a jít pracovat na vinici u Mikulova. Lháři! 90 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Řada postav ve filmu má jméno buď po tabákových nebo alkoholových výrobcích - Marlboro Man, Virginie Slim (cigarety), Jack Daniels (whisky), OI'Grandad (whisky). Výjimkou je pouze Harley Davidson (motocykly). (Ai.ma)
  • Ve filmu je několik narážek a odkazů k filmu Butch Cassidy a Sundance Kid, ať už jde o zmíňku o Marlborovo rodné město, jeho pistolnické dovednosti či skok z velké výšky do vody. (Ai.ma)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama