Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrci projektu Vyšehrad si váží všech fanoušků původního onlinového seriálu, a tak se rozhodli jim zkrátit čas při čekání na jeho filmové pokračování. Proto přišli s unikátním projektem, v němž spojili všechny epizody původního internetového seriálu a přidali nové scény z připravovaného filmu jako malou ochutnávku. Projekt nabízí zcela nový mix zvuku, vylepšenou obrazovou kvalitu a mnoho dalších příjemných překvapení pro ty, kteří seriál již znají. Pojďte s námi sledovat Laviho v podání Jakuba Štáfka v možná nejhorší situaci, ve které se dosud ocitl. Když svlečený jen v tílku a trenkách, ohořelý a dobitý sedí spoutaný na židli v připravené mučírně, a snaží se vzpomenout, co ho do této situace přivedlo. Byl to snad jeho samotný příchod do Vyšehradu? Došla s ním šéfovi klubu trpělivost a rozhodl se ho zbavit? Nebo na něj ty dva maskované týpky poslal Tomáš Řepka, když prozradil jeho trik s týmovou kasou? Diváci uvidí ne/oblíbeného trenéra Žloutka (Jiří Ployhar), předsedu FK Slavoj Vyšehrad Krále (Ondřej Pavelka), ale hlavně Laviho agenta Jardu (Jakub Prachař), který sice v průběhu času změnil tvář, ale hlas mu oproti onlinovému seriálu zůstal! Prostě jedno pozitivní překvapení za druhým. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (56)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Paráda no, seriál sešňořenej do filmu. Jako mohli si dát trošku záležet na tom, aby to nějak pospojovali, takže ne normálně dávat intro pořád dokola, když skončí epizoda... Ale jinak vlastně možná v tom celkovým projevu asi i lepší dojem, než-li samotný seriál. Třeba ta "přeměna Prachař->Nosek", je tady pojatá o něco lépe. Akorát, že jsem to v podstatě už viděl, takže dějově jde jen o recyklaci. Tohle má jen novou přelepku, s tím, že zase můžete podojit diváka o lístek na něco, co už viděl. 70% ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Protože lodní počítač Holly má IQ 6000, což je stejně kolik má 12 000 fanoušků fotbalu (mrk mrk pro znalce Červenýho trpaslíka), jsem se Vyšehradu vyhýbal obloukem o velikosti nejmíň devíti fotbalovejch hřišť. Můj humor už je ale díky internetu a memům natolik zdegenerovanej, že se mi líbil primitivní film (který je kompletním sestřihem krátkometrážních epizod seriálu) o fotbalu, ačkoliv fotbal bytostně nesnáším víc jak pondělní dvojhodinu tělocviku na střední s panem Kyblikem. Jakože nebudu lhát, ten českej trapnohumor a až satirickej výsměch pokrytectví zazobanejch fotbalovejch celebrit je tak debilní, až je prostě skvělej a stejně tak pokrytecky zábavnej.... Štáfkův komediální fištrón v roli alfasamce Laviho co se řítí jak lavina a je génius i dylina je top notch. No a Jakub Prachař v geniální "dvojroli" je chodící automat na hlášky – jaktěživ bych si ani v Eurojackpotu nevsadil na to, že to někdy řeknu. Krátkometrážní formát je velký plus, snad ještě větší jak pleška average Baník enjoyera.... [VERDIKT: 7 mičud z 10 ty mičurine, tohle prostě nejde brát vážně] ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Všechny blikance nadějného lvíčete pěkně na jedné kupě aneb 83minutová upoutávka na připravovaný film. Nic víc, nic míň, než jednotlivé epizody dnes už legendárního seriálu pospojované, okomentované a doplněné o pár minut navíc. Nejenom, že původní euforie už je pryč, ale jako celek to taky moc nefunguje A tak mi existence seryjálu, ve světě kde už je seriál, nedává moc smysl. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Ač absolutní fotbalový neznalec a nedivák, zamilovala jsem si Okresní přebor a jeho hrdiny. Vyšehradu jsem se vyhýbala i díky určité lenosti sehnat si všechny epizody v době, kdy platforma Obbod už neexistuje. Seriál spojený do celovečeráku se zdál být dobrým nápadem, ale asi nejsem cílovka tohohle až moc fekálního humoru. Na nový film se podívám, protože mě dost baví jeho kampaň, ale humor tam snad bude aspoň trošičku víc na úrovni :). ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tvůrci pouze sestříhali jednotlivé epizody seriálu, na konec přilepili krátký skeč a jako bonus přidali ochutnávku z filmu. Přidaná hodnota je tedy minimální a v plné kráse ukazuje, že Vyšehrad vznikal v punkových podmínkách. Přechody mezi díly jsou hrozně krkolomné a ve druhé polovině tomu značně dochází šťáva. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Všechna tetování měl Jakub Štáfek namalovaná pouze ve filmu, ve skutečnosti je nemá. (Simex_)

Reklama

Reklama