Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrci projektu Vyšehrad si váží všech fanoušků původního onlinového seriálu, a tak se rozhodli jim zkrátit čas při čekání na jeho filmové pokračování. Proto přišli s unikátním projektem, v němž spojili všechny epizody původního internetového seriálu a přidali nové scény z připravovaného filmu jako malou ochutnávku. Projekt nabízí zcela nový mix zvuku, vylepšenou obrazovou kvalitu a mnoho dalších příjemných překvapení pro ty, kteří seriál již znají. Pojďte s námi sledovat Laviho v podání Jakuba Štáfka v možná nejhorší situaci, ve které se dosud ocitl. Když svlečený jen v tílku a trenkách, ohořelý a dobitý sedí spoutaný na židli v připravené mučírně, a snaží se vzpomenout, co ho do této situace přivedlo. Byl to snad jeho samotný příchod do Vyšehradu? Došla s ním šéfovi klubu trpělivost a rozhodl se ho zbavit? Nebo na něj ty dva maskované týpky poslal Tomáš Řepka, když prozradil jeho trik s týmovou kasou? Diváci uvidí ne/oblíbeného trenéra Žloutka (Jiří Ployhar), předsedu FK Slavoj Vyšehrad Krále (Ondřej Pavelka), ale hlavně Laviho agenta Jardu (Jakub Prachař), který sice v průběhu času změnil tvář, ale hlas mu oproti onlinovému seriálu zůstal! Prostě jedno pozitivní překvapení za druhým. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (56)

castor 

všechny recenze uživatele

„Ona je to fakt prázdná nádoba, kámo. Je to úplně duty free. Není to na žádnej velkej pokec!“ Domovská Sparta už nehodlala přivírat oči. Někdejší fotbalová hvězda Julius „Lavi“ Lavický dojel na své špatné návyky a nezdravou životosprávu, možná pomýšlel na Real, ale FC Slavoj Vyšehrad je pravdou. Navíc „skleněný Rosa dostal jeho legendary ten“. Štáfkova sebevzhlíživá guma je dokonalá, tam nasadí individuál, tu zase se snaží utéct dvěma policajtům, jindy jeho přípravu zhatí zásadní pleťová katastrofa, pak se doptává, zda má trenér Jarolím jeho číslo. Pánové Jakub Prachař nebo Ondřej Pavelka nabízejí zjevné herecké potěšení, celkově to má spád, ale brzy se to tak nějak okouká a divák očekává, že bizarní gagy doplní i něco navíc. Nestane se. Postupně narážíme na to, že pokud nepůjdeme „hlouběji“ a s dílčími pointami, fungovat už to nebude. A těch záchodových gagů bylo ve finále trochu moc. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento celovečerák je v podstate len akýmsi zhrnutím celého seriálu o Lavim s výnimkou úvodnej a záverečnej scény. Aspoň je to ale skomponované a vyskladané hutne bez toho, aby to bolo len copy + paste ako to býva v podobných prípadoch. Oceňujem, že samotný film bude priamo nadväzovať práve na tento snímok. Laviho príbehy sú plné plytkého humoru, ktorý ja mám rád, takže určite sa vo filme máme na čo tešiť. 60 % ()

Reklama

DiableBlanc 

všechny recenze uživatele

No, nevím, ale zlatý Okresní přebor, kde se zasmál i neznalec fotbalu jako já ...každopádně film taky nebyl žádná sláva, tak se celkem bojím, co vyleze z chystaného "fylmu" Vyšehrad ... Nějak neshledávám arogantní a vulgární chování hlavního hrdiny i lidí kolem za vtipné - asi nejsem cítlovka :) ale čekal jsem holt něco lepšího ...tři díly stačily bohatě :))) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Seriálu Vyšehrad, který se postupem času stal fenoménem, se šlo zpočátku vyhýbat a ignorovat jej, a to minimálně z toho důvodu, že fotbalová tématika jde zcela mimo mě. Po velkém úspěchu letošního Fylmu jsem už však podlehl i já, takže jsem nejprve šel mrknout na původní Seryjál, ať pak ve filmu neplavu. Přestože mi spousta narážek díky neznalosti českého fotbalového prostředí unikala, i tak jsem se překvapivě dobře bavil, epizody jsou tak akorát dlouhé, dohromady tvoří ucelený smysluplný příběh, postavy jsou skvěle zahrané, Jakub Štáfek se pro roli Laviho vyloženě narodil. Je to sice svým způsobem hrozně primitivní humor, každopádně Vyšehrad tak nějak splnil moje očekávání. Nejedná se o dokonalý projekt, za mě však spokojenost. 7/10. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Jako seriál fungoval Vyšehrad výborně, alespoň tedy jeho první polovina. Jako film je to horší, zejména pak zmiňovaná druhá půle vyloženě ztrácí na vtipu i zajímavosti. Výměna Prachaře za Noska je divná a ani "vtipné" vysvětlení na tom nic nemění. Z ukázek na celovečerák, který je součástí Seryjálu ve mě rovněž nebudí úplnou důvěru. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Všechna tetování měl Jakub Štáfek namalovaná pouze ve filmu, ve skutečnosti je nemá. (Simex_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno