Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Topmodelka Alison se se svým přítelem právníkem Michaelem nastěhuje do nového domu. Náhle ji začínají přepadávat noční můry a návaly pocitů hrůzy. K těmto jejím stavům nepřispívají ani podivní nájemníci, v čele se slepým a senilním knězem. Záhy začíná přicházet na tajemství jejich nových sousedů. Již několik let nejsou mezi živými. Alison začíná pátrat po tom, proč ona a zrovna v tomto domě se dostala do této absurdní situace. (Chatterer)

(více)

Recenze (76)

Elessar. 

všechny recenze uživatele

V Hollywoode ľúbia Miltona :) slušivá podívaná. Taketo veci ja mám rada. Poteší aj Walken a niekoho aj d'Angelo. ()

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Atmosférický krimi horor s postupne odkrývajúcou pointou. Presne ako má byť. Herecké obsadenie robí svoju robotu a scenár je dotiahnutý. Masky na svoju dobu skutočne výborné, aj keď tie najdesivejšie maskami neboli. Na úplné hodnotenie mi chýbal väčší strach. Záver zdôraznil pointu. ()

morbido 

všechny recenze uživatele

Rosemary´s baby?Nebláznite.RB je roztahaný a nudný.Sentinel oproti nemu celkem dobre odsípá a to hlavne asi díky temu že je o 40 minut kratší.co víc tam pridávat?Stopáž navíc by film strhla do vod nudy.Takto je to fajnový okultný horror a pro milovníkú žánrú chutovečka.Navíc Cristina Raines je velmi pohledná baba(aspon teda byla :D ) takže sa na to její pobíhaní v nočnej košelke príjemne kuká.Možno sem jediný ale keby sem mnel odporučit RB alebo Sentinela tak určite odporučim Sentinela.A treba si mna zato aj ukrižujte. ()

La 3na 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se po kladných hodnoceních dost těšil. Bohužel zdaleka nenaplnil má očekávání. Bát se bylo opravdu jen těžko čeho - jeden rozhoupaný lustr a pár šoupavých zvuků. Závěr mi přišel dost nelogický a scela pohřbil jinak docela slibnou myšlenku. Tři hvězdičky dávám jako "milovník žánru". ()

dragi 

všechny recenze uživatele

Srovnání s "Rosemary's Baby" či "The Tenant" je zhruba na úrovni srovnání Škody 120 a libovolného Ferrari: má to čtyři kola a volant... je to auto. Jediná zajímavost je vidět tolik známých jmen jako křoví :). A teď bych se podíval na nějaký horror.... ()

baronGrga 

všechny recenze uživatele

Očekáván byl průměrný, s živými mrtvými si pohrávající horůrek a přišla tahle místy surrealistická, možná tak trochu samoúčelně šokující podívaná. Black and white cat, black and white cake! Velmi vřele doporučuji. ()

Reklama

Reklama