Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nathan Conrad je pozorný manžel krásné Aggie a milující otec osmileté Jessie. Jako psychiatr se specializuje na dospívající mládež a ve svém oboru je uznávanou kapacitou. Jeho život se však otřese v základech, když na žádost kolegy Sachse vyšetří katatonickou osmnáctiletou Elizabeth Burrowsovou, která má za sebou řadu mylných diagnóz a neúspěšných léčebných procedur. Nathanovo vyšetření má definitivně rozhodnout, zda stráví zbytek života v ústavu. Uvědomí si ale, že dívka svůj stav zřejmě jen předstírá. Krátce poté je unesena Jessie. Psychiatrovi zavolá bezohledný únosce a sdělí mu své požadavky. Zabijí jeho dcerku, pokud do dalšího dne nevytáhne z Elizabeth šest čísel, které zná jen ona. Jsou klíčem k tajemství, pro které jsou únosci schopni všeho. Dají mu také jasně najevo, že ví o každém jeho kroku a dozvědí se o všem, co řekne nebo podnikne… (TV Nova)

(více)

Recenze (203)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Snímek si i po letech drží slušnou úroveň v žánru psychokrimithrilleru především zásluhou castingu. Douglas stále neomylně na špici, jeho charisma obsáhne role finančníka, strážce či psychologa stejně bravurně jako elegantně, je to prostě dar, který není každému dán. Chudák Brittany, krásná Famke a záporák Sean mu skvěle sekundovali, a i když jsem se zápletkou musela trošku probourávat a nebyla až tak košér, pořád je to chytlavý kousek, jenž stojí za nejedno shlédnutí. ()

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller s dobrým hereckým obsazením. Michael Douglas je typický klaďas jako vždy a jako vždy také výborný, Sean Bean je typický záporák jako vždy a je též dobrý a Brittany Murphy naopak zcela netypicky podává nejlepší výkon, tento film zvedá z průměru. Je to napínavý, má to svižný děj a zajímavou zápletku, až na ten přeslazený konec a tu scénu s policistkou se mi to líbilo. ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný žánrový snímek sázející na rychlý děj a hrátky s lidskou psychikou. Sám o sobě není ničím příliš novým, jen šikovně splétá osvědčené nitky - nevyjasněné účty minulosti, únos a nějaký ten choromyslný do toho. Nicméně vše je provázáno tak, že vás drží v napětí takřka po celou dobu. Douglas je takřka jako vždy výborný a Sean Bean se pro role charizmatických záporáků narodil. Lehkým minusem je poněkud natahovaný a samozřejmě předvídatelný (jak jinak to taky u snímku takového typu může být) konec, který je aspoň okořeněný stylovou smrtí hlavního záporáka. Rozhodně jsem se bavil dobře a fandům kvalitních, i když pravda trochu konvenčních, thrillerů nelze než doporučit. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je znát, že jde o necitlivou redukci mnohem komplexnějšího románu. Díky tomu je tu spousta jen lehce načrtnutých postav a motivů. A tak mě vlastně moc nezajímal ani Sean Bean, ani Famke Janssen a už vůbec ne Oliver Platt a televizně vypadající policajtka Jennifer Esposito. Michael Douglas se ukázal jako spolehlivý tahoun filmu, ale ten opravdu ožívá hlavně díky vynikající Brittany Murphy. Jen díky ní to opravdu stojí za vidění. A „spektakulární“ finále s nic moc triky stojí opravdu za prd. ()

Mat21 

všechny recenze uživatele

Ne nadarmo se říká, kdo lže, ten i krade a může i zabít. O lupičích banky to platí dvojnásob. Poté, co skupina lupičů udělá banku a posléze je podvedena jedním ze svých kompliců, během výslechu dotyčný končí pod koly podzemky a zbylá část gangu na mnoho let za mřížemi. Osiřelé malé Elizabeth zůstává pouze hadrová panenka a ukradený diamant. Co s nimi udělala? To deset let poté musí zjistit psychiatr Nathan Conrad, chce-li ještě někdy spatřit svoji dceru. ● Michael Douglas ve formě, v jaké ho dlouhá léta známe. Jemu přímo na míru šitý thriller s mrazivou atmosférou a pozvolna se odkrývající pravdou. ║21.2.2009║ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

Statham a Franco ve Slyově akčním thrilleru

03.08.2012

Jason Statham versus James Franco? To je podivuhodná kombinace, přesto s ní počítejte. Už v září začne v New Orleansu natáčení drsné akční střílečky Homefront. Film vzniká podle románu vietnamského… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno