Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)

(více)

Recenze (69)

Rayen1 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření nesnáším sám o sobě, Master Chef je podle mě úplně debilní pořad, koukat na to, jak někdo vaří a nemoct to ochutnat, je jako koukat na pecko - jako dobrý, ale... Ale tohle byl vrchol všech traparen. Tři rádoby komici si do vaření davaj rádoby vtipný scénky (sejra schovají do truhly v jeskyni a hrajou si na Indiana Jonese), a rádoby to po stylu americkejch zábavních pořadu komentujou mimo obraz... A pak tuhle rádoby profi kulinarskou show v reklamním bloku sponzoruje polotovar Nowaco a jejich smažený sejry. To je jako v top-notch restauraci servírovat vlasak s vysocinou jako předkrm, podávat sekanou z Globusu jako hlavní chod a jako dezert dát polarkac... Nechápu, proč tohle vznika... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem úplně všechny části (cca 8 asi), ale za mě super formát, který pokud tohle je novácký originál, má potenciál jít klidně dál do světa a rozvíjet se. Sice někdy (často) vybafne ta strojenost a umělost toho všeho, ale komediální talent a ta chemie mezi všemi, tak to působí dost opravdově a je tady cítit u každého dílu dost. 7.5/10 ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pořady o dobrém jídle mají dvě zásadní nevýhody. Obraz zatím ještě neumí být přenášen i s vůní. A o tom hlavním u jídla - chuti, si divák může nechat teprve zdát. Kdo má dobré jídlo rád, jsou pro něj tyto pořady jakousi formou tortury. Vystačit si musí jen s polykáním na prázdno a nadměrným sliněním obzvláště když aktéři ,,reality show" s gustem poprvé zakrojují do ještě kouřících čerstvě připravených a nádherně vypadajících jídel. Co se týče vizuálu, není co vytknout.  Aby pořad nevypadal jako standardní studiové vaření, cestuje se po Čechách, ukazuje product placement a aby to bylo humorné dělá se humor. A tady to začíná být poněkud zkyslé a mdlé chuti. Hlavní tři aktéři, kteří nás pořadem provází jsou bezpochyby výborní kuchaři, ale špatní herci. Divákovi se snaží předvést i v civilních rolích jako nejlepší přátelé navíc sršící humorem. Jestli je tomu tak ve skutečnosti si netroufám hádat. Na obrazovce to ale vypadá šíleně strojené a afektované. A to tak moc, že mne to docela otrávilo. Takže dávám za dva oschlé knedlíky s UHO a flaksou. * * ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře sestříhaná kuchařská show tak trochu jinak, rozhodně dost jinak než bych od jakékoli české televize očekával. V prvních chvílích mě napadlo, že jde o tak trochu český, kuchařský topgear — trojka oblíbených kuchařů vyjíždí na výlet za gastro zážitky Česka, ochutnají (bohužel nejen) místní speciality a něco málo uvaří z (naštěstí) místních zdrojů. Jo, tohle mám rád, takže se na to i dost dobře dívá. Jen by ten vzájemný humor nemusel být občas tak vynucený. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Včera obyčejný kuchař, dneska profesor národa. A nově  i herec oscarových kvalit. Již  nějakou dobu televize zajišťují elitní  postavení kuchařů ve společnosti. Takový tele kuchař, to není milý kuchtík z pohádky, to je rádoby geniálně vtipkující  kreatura, co snědla všechnu moudrost světa a stala se celebritou, rovnající se hercům a zpěvákům. Nakrájení cibule je umělecká činnost, která v žádném  případě nesmí ujít pozornosti televizního národa, tudíž jí musí  být vyhrazen hlavní vysílací čas. Bublající hrnec a syčící pánev jsou herecké hvězdy, kterým není rovno. Slintající diváci vzorně  zapisují recepty, které nikdy nerealizují, přece  jen s každým  skončením jednotlivých realit show výtrusů problém s jejich kručícími žaludky vyřeší kus salámu z ledničky a tradiční chleba s máslem. Kašpárkovo kulinářské divadlo dosáhlo nejvyšších met(lí), Punčochář punčochou utahuje cholesterolu jeho vysoké hodnoty a Forejt loví ze servírovaných jídel vlasy že své kštice. Pekelné trojici kulinářských expertů s pěti vysokými školami a s dvaceti doktorskými diplomy nestačí, že  se svým MasterBlaf otráví a otravují  celé Česko, musí si dát krvežíznivý nášup, ve kterém masakrují chuťové pohárky zblblého národa svojí debilní a naprosto  nevtipnou prezentací v pokleslé imbecilní show s letními výpary, u níž jsem se nikdy nezasmál a nepobavil. S ksichtem Buster Keatona uděluji nejnižší možné hodnocení. 0/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • „Je to skvělý, úplně něco jiného než MasterChef Česko (od r. 2015). Když budu mluvit jen čistě za sebe, vypadl jsem z role vážného a přísného porotce. A vlastně jsem na natáčení tohoto pořadu sám sebou. Takový, jaký jsem v soukromém životě,“ uvedl Radek Kašpárek. (SONY_)
  • Ve 3. sérii chyběl Radek Kašpárek, který chtěl věnovat více času své rodině a také v době natáčení série otevíral novou restauraci. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama