Reklama

Reklama

Henry je předčasně vyspělý chlapec, který je poprvé zamilovaný. Jeho láska Christin je dcera policisty od sousedů, kterou otec tyranizuje. Henry se rozhodne Christin ochránit. Plán na záchranu si zaznamenává do svého zápisníku, který najde jeho matka a rozhodne se situaci řešit... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $4,504,974Tržby Celosvetovo $4,596,705▐ Ostal som milo prekvapený ako výborné dokáže v príbehu pracovať Colin Trevorrow s deťmi. Veľmi pôsobivo skonštruovaný príbeh, plný nečakaných zvratov, príbeh plný premenných. Ja som si teda pošmáknul, mňa to bralo. /80%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Začalo sa to vtieravo, pateticky a zaliečavo, ale tak zas kto má rád feel good filmy, mal by si prísť na svoje. Ja ich síce tiež mám rád, ale tu mi „sladko-horká“ atmosféra pripadala predsa len už až príliš. Ale OK, prečo nie. Potom ale nastane šokujúci zvrat (ak ste nevideli trailer) a po ňom sa dej začne uberať dosť absurdným smerom (zbrane, sused...). 50% ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se těšil, přece jenom jde o film, o jehož neschopnosti komunikovat s divákem se píšou a natáčejí celé eseje - na selhání Colina Trevorrowa (které je takřka veřejným konsenzem) je zřejmě něco fascinujícího, vzhledem k tomu, kolik prostoru mu lidé věnovali. Ale moje zjištění je veskrze pozitivní. Úplně chápu, kde vzniká disonance. Podivně a nepřesvědčivě profilované postavy, brutální dějové skoky, které by vyžadovaly přeskočení do jiného žánru, aniž by to však film jakkoliv akcentoval, struktura neodpovídající klasickému aktovému plánu ani ne tak absencí aktů, jako spíš jejich disharmonií. Jde o scénář přepisovaný dvacet let a je to poznat. Asi je dobře, že jsem celkem věděl, co a proč je filmu vytýkáno, tak jsem se na to mohl připravit. Nikdy bych nikomu nevytýkal tenhle film vysmát a odmítnout - dává to až moc velký smysl, ten film je bizarní a jen velmi těžko uchopitelný. Ale z jiného úhlu pohledu to je nejzajímavější možná podívaná. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Prosím, koukněte na to někdo. Zdejší hodnocení je vyloženě otřesné a potřebuji, aby mi dal někdo za pravdu. Spousta lidí se zřejmě nepřeneslo přes fakt, že příběh v druhé půlce vygraduje do absolutního nesmyslu a těžko se tam pak hledá hlubší feel good poselství. Jenomže mě to právě v druhé půlce vytrhlo z letargie, způsobené zřejmě tím prvoplánově a neškodně očividným klasickým dětským příběhem, kterých tu bylo již mnoho a lehce zapadnou v záplavě alternativ na E.T. Tady jsem se velice dobře bavil hlavně díky obsazení, sympatickému soundtracku, který lehce splynul s perfektním vyprávěním Colina Trevorrowa (sakra, čím je všechny v Hollywoodu tak naštval!?) a dojemným koncem, který mě k mému překvapení ohromil. No doufám, že to u těch 60 hodnocení nezůstane a snímek si najdou o něco melancholičtější lidé. PS : Neskutečně mě překvapil Lee Pace, o kterém jsem doposud neměl valné mínění, ale zde je prostě skvělý. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Odmietnutie kritiky a obecenstva tohto filmu, ktorý by na prvý pohľad mal osloviť relatívne široké vrstvy, vrátane kritiky, súvisí zrejme s jeho absolútnym vytrhnutím z reality. Potešenie, alebo ak chcete, "previnelé potešenie" z filmu súvisí s neočakávaným vývojom, kedy sa dostávame k dôležitému zvratu v polovici a kedy sa komletne otáča jeho smerovanie. Bohužiaľ to nefunguje ani ako experiment, pretože tu nefunguje logika takto nastaveného fikčného sveta. Navyše tu máme výborné scény v kontraste s tými skutočne wtf, a to sa týka aj hereckých výkonov. Niekedy je Naomi výborná, inokedy musí pred kamerou hovoriť veľmi trápne vety a keď hrá videohry, je to skutočne smiešne. No a najhoršie na celej veci je to, že Henryho chcete od začiatku zabiť... Hviezda navyše za Naomi, každopádne. 50% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v New Yorku a Nyacku (New York, USA) a bol natočený za 36 dní. (Arsenal83)

Související novinky

Třetí Jurský svět má název, kdo se vrátí?

Třetí Jurský svět má název, kdo se vrátí?

26.02.2020

Třetí Jurský svět vrací na režijní křeslo režiséra Colina Trevorrowa, který před pár lety nechvalně odešel od devátých Star Wars (jeho scénář k devítce přitom koluje poslední týdny na internetu a… (více)

Deváté Star Wars přišly o režiséra

Deváté Star Wars přišly o režiséra

06.09.2017

Lucasfilm začíná mít u Star Wars podobné zákulisní problémy jako studio Warner Bros. u comicsovek od DC. Epizody VII a VIII sice žádné problémy nezasáhly, spin-off Rogue One se ale dočkal velkých… (více)

Reklama

Reklama