Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny 3: Hvězdná romance

  • USA The Princess Switch 3: Romancing the Star (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po krádeži cenné vánoční relikvie poprosí královna Margaret a princezna Stacy, které jako by si z oka vypadly, o pomoc odvážnou dvojnici Fionu a jejího sexy expřítele. (Netflix)

Recenze (25)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Třetí a závěrečný film byl podle mě dobrý. O něco více se tu rozvíjel příběh Fiony, která už byla v předchozím filmu, ale tak nějak mě to ani nevadilo a myslím, že to mělo děj, bavilo mě to a chtěla jsem vidět nějaký ten vánoční film. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Třetí díl opět nezklamal a dodal tu správnou americkou vánoční zábavičku, u které můžete totálně vypnout. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Princess Switch 3: Romancing The Star" je podľa mňa lepším filmom než bolo "The Princess Switch 2: Switched Again". A je to z jednoduchého dôvodu. Tentokrát sa tvorcovia rozhodli pre oveľa jednoduchší a uchopiteľnejší príbeh, ktorý sa dá ľahko sledovať, nemá v sebe žiadne komplikované zvraty a nepotrebuje preháňať. Je síce pravda, že vymenenie rolí je tu teraz vyslovene vo veľmi malom zastúpení a skôr sa film sústredí na blonďavú Vanessu Hudgens (alias Fionu) a jej príbeh. A myslím si, že to bol dobrý nápad. Pretože to v prvom rade dáva viac priestoru postave, ktorá potrebovala nejaký zaujímavejší smer a ponúknuť niečo, čo by viac stálo za to. Je vidieť, že Vanessa Hudgens si túto rolu užíva absolútne najviac. Je to taká instagramová kráľovná Vanessa Hudgens. Kým v prípade Stacey dokopy hrá Gabriellu z "High School Musical" a Margaret je v podstate len trošku noblesnejšia verzia jej samotnej. Takže tam nemá moc čo herecky ponúknuť. Tu sa však môže zabávať ako len chce. Ale je fajn, že jej dali aj celkom dobre spracovaný životný príbeh, ktorému som nemal problém uveriť. Jediné čo musím ozaj skritizovať, že výkon detských hercov, ktorí majú predstavovať mladú ju a Petera sú hrozní. To sú fakt príšerné výkony. Inak si myslím, že je to neškodný Netflix film pre celú rodinu. A ak ste videli minulé 2 filmy a páčili sa vám, čeknite si pokojne aj tento. Myslím si, že budete v pohode. Pre mňa sú to ničím výnimočné pohodové rozprávky. Hodnotenie: C+ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vanesse Hudgens se nejspíš líbí možnost vyblbnout se v roli afektované sestřenky Fiony, takže ve třetím díle dostává největší prostor a ostatní dvě Vanessy tu má v podstatě jako stafáž. Do bílo-černo-hispánské party navíc přibyl Asiat, takže to máme rasově komplet, přičemž je ten rasový koktejl dotažen k absurdní dokonalosti tím, že z malé čistokrevné Asiatky vyroste čistokrevná Hispánka. Spíše než vánoční limonáda je to tentokrát taková naivní, lehce bláznivá heist komedie, což film možná nakonec zachránilo před dalším propadem kvality. Kdo má slabost pro vánoční filmy jistě neprohloupí, kdo hledá klub náročného diváka, tak to je prosím, o dveře dál. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Film, který se snaží zkombinovat humor, romantiku, heist a film o výměně identit ve vánočních kulisách. Bohužel ve slabém provedení, kde žádná ze složek nefunguje, tak jak by mohlo. I se spoustou výhrad se to dá přežít ale radost neudělá. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jednička byla milá a rozhodně koukatelná. Dvojka i trojka už jsou bohužel naprosto zbytečné a atmosféru Vánoc neumí ani asi nechtějí navodit. 30% a to jen kvůli Vanese. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílené, ale řekla bych, že 3. díl je nejlepší ze všech :D To neznamená, že to není vánoční chujovina, ale oproti většině ostatních chujovin k vidění na Netflixu, je koukatelná. Proč se na to vůbec dívám? Mám ráda Vánoce, sue me :D A vánoční filmy, ať jsou sebetrapnější, mi alespoň trochu navozují atmosféru a hlavně nikdy nevíte, který z těch vánočních braků bude nakonec obstojný snímek. A proč jsem se podívala už na třetí princess switch? Protože tam hraje skvělá Vanessa Hudgens. No a trojka přinesla kromě stravitelnějšího příběhu hlavně docela dost vtipu a méně patosu. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Jednička je relativně koukatelný film. Dvojka je i na Netflix hodně podprůměr a trojku jsem vlastně ani neměla v plánu vidět. Ovšem přesvědčil mě k tomu trailer a neodradilo mě ani prvních pět extrémně přeslazených a přezdobených minut a nakonec jsem si to i celkem užila a musím říci že ze všech tří dílů je asi nejlepší, protože je zábavný a hlavní hrdinka je opravdu dobrá (jen těch vánočních ozdob by sakra mohli ubrat, protože tolik jich není snad ani na všech Vánočních trzích v celé Evropě dohromady). ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce je tohle druhý nejlepší díl. A i když se mi to normálně protiví, zvládla bych asi ještě jeden. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vôbec som nečakal, že z príbehu Princezna z cukrárny Netflix nakoniec vyprodukuje trilógiu. Záverečné dielo vzniklo spíš pre fanúšikov, ktorí dostali vytúžený záver (každé alterego Vanessa Hudgens našlo lásku a šťastie). Režisér Mike Rohl však už nedokáže ničím prekvapiť (to, že jedna osoba zastupuje druhú už je samozrejmosťou), ale Vianočná atmosféra a krásne prostredie ešte majú svoj feeling. Dopadol to mierne lepšie ako predchádzajúce dielo, ale film odporúčam len tým, ktorý mali radi aj predchádzajúce časti. Čiže len pre hardcore fanov/faniniek. Osobné hodnotenie: 54% (*) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nemozem si pomoct,ale aj tretiemu dielu musim udelit pat hviezd,mam slabinu na tuto filmovu seriu,aj na Venessu Hugdens,ta herecka ma v sebe nieco,co sa neda ani opisat,jednoducho som z nej hotovy...:-) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

No.. jelikož je to už třetí díl, tak asi jen málokdo z nás může říct, že nevěděl, do čeho šel. :D Krásnej vizuál. Nicméně neodpustím si podotknutí, že tyhle typy filmů by neměly mít stopáž delší jak hoďku a půl. ()

The_soloist 

všechny recenze uživatele

Natočit 3x stejnou debilitu o de facto stejné zápletce a 3x slavit úspěch je celkem umění, sice tomu nerozumím, ale vánoční kouzlo na ženské divačky Netflixu asi mnoho nápaditosti nepotřebuje... Nicméně, musím to prostě říct.. zlaté Home Alone:) ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Hvězda dolů za bruslení s pádem- tohle klišé je tak otřepané, jak nic. Jinak zápletka s předvídatelným koncem, což je u vánočních filmů obvyklé. Hlavní hrdinka vydala vše a trojroli zvládla (za dvě hvězdy) a nezkazily to ani ty přehnané líbačky a významné pohledy. Protože byla snaha i o humor, aby se ten patos velkoleposti přeci jen zmírnil, tak ještě jedna hvězda. Ale ani vánoční filmy by neměly působit, že jsou určeny pro horních 10 000. Ohňostroj ke stromku je zvěrstvo. Dá se to vidět dvakrát 50% ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Já tuto filmovou sérii miluji. ❤️ Nádherné vánoční filmy. Třetí díl se mi moc líbil - stejně jako díly předchozí. :) Fiona je nezapomenutelná a jsem moc ráda, že třetí díl věnoval prostor právě jí. Mňau. :D ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Co tomuhle filmu chybí? Víc Vanessy Hudgens! Na High School Musicalu jsem vyrostla a mám pro ni slabost, nebudu lhát. Ale podařilo se jí natočit pohodový vánoční film, na který se dokáže podívat celá rodina, což je fajn. Místy je tam přehrávání jako z animáku, chvílemi cringe, ale nenudila jsem se. Jednoduchá zápletka funguje. Ještě by bylo fajn, kdyby Vanessa nazpívala soundtrack k filmu. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Reklama

Reklama