Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa včetně hrůzostrašných nestvůr, které se vynořují po západu slunce. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

1. série: První dva díly příjemně naladily, ale pak to šlo už jen od 10 k 5. V posledním díle, jak to tak bývá u těchto typů seriálu se dozvíme stejně úplný ho*no, jen aby mohli těžit na dalších a dalších natahovaných sériích. 2. série: V bledě modrém stejná chujovina, jako první série! Tohle je prvotřídní ukázka, jak natahovat a oblbovat diváka. Nejraději bych dal odpad, ale to bych nebyl úplně spravedlivý. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud ujíždíte na seriálech, kde 80% času si někdo povídá o kokotinach (ve 20% servíruje otázky a wtf momenty) a s poslední epizodou se naprosto nic nedozvíte, tohle je seriál pro vás. Jako bonus budete snášet nekonzistentní svět co se ani neumí držet vlastních pravidel. Samozřejmě, že scenáristé vědí, že těch otázek je hromada a nedávají smysl (dokazuje to seznam na zdi v jedné z epizod), proto přináší občas vysvětlení na úrovni “kde se vzal tu se vzal”. Nebo “tak to prostě je”. Považuji to za výsměch divákovi nejhrubšího zrna. Podrobněji je to zoufalství popsané u jednotlivých epizod. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial som po piatej epizode uz nedokazal pri zachovani akej-takej nalady a zdravia dalej sledovat. A to ani s rychloposuvom, hoci ma zaujimalo ako sa niektore linie uzavru. Hlupe a snaziace sa divakovu predstavivost "natahovat", ale nedat uchadzajuce vysvetlenie...to sa mu aj "dari". Meh... Neodporucam. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Chyby, nelogičnost a verdikt, že je to blbost, se dá vlastně říci pokaždé ... a u všeho ... já u tohohle budu štědrý - protože mě to prostě dostalo a oslovilo - sedlo mi prostředí, postavy, herecké výkony, atmosféra, hlavně ten nápad a provedení za "pár kaček" máte hororo-fantasy seriál, co mě fakt usadil do židle a několikrát jsem se "příjemně" lekl. Dobré twisty v ději - a odhalení a pointa decentně oddalováno ... u mě super - tvůrci mají talent, představivost a umí si hrát s divákem - to fakt žeru ! ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má zajímavé momenty a nápady, ale chvílemi je rozvleklý, nesmyslně slátaný a hloupý (a to i s přihlédnutím na mysteriózní fiktivní tématiku). Seriál bych přirovnal ke směsi Ztraceni a Živí mrtví. Hororové prvky jsou spíš v první sérii, u druhé bych je z popisku vynechal. ()

Galerie (396)

Reklama

Reklama