Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videa (7)

Trailer

Recenze (91)

Derek 

všechny recenze uživatele

Dalsi z rady nemastnych/neslanych Wahlberoviek poslednej doby. Par frkov sa najde, ale nie je tam nic co by stalo za odporucanie, Kevin Hart sa snazi, ale ak Vam nepride vtipny (co je moj pripad) tak vacsinu humoru pretrpite. Vobec by ma neprekvapilo ak by vyslo najavo ze Mark Wahlberg je na tom rovnako ako Bruce Willis a berie vsetky mozne projekty a na ich kvalitu nehladi (i ked take Willisovske odpady to este stale nie su...). ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasická Hartovka jak vyšitá, akorát s tím rozdílem, že zde jde humor celkem mimo diváka a nejen, že jsem se výrazněji nezasmál ani jednou, ale ono ani v průběhu toho průběžného humoru moc není. Je zde typická šablona podobných filmů, postavičky jsou stokrát vídané archetypy, scénáristicky je film bez sebemenší invence a výsledek pak vlastně za moc nestojí. Na tyhle filmy jde člověk kvůli černého a nekorektního humoru, ale ten zde bohužel úplně chybí a já nevidím důvod, proč se na film vlastně dívat... ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Že Kevin Hart svými otřesnými hereckými výkony dosahuje prakticky v každém filmu, ve kterém se vyskytuje, naprostého dna, na to jsem už tak nějak zvyklý, stejně tak jako na nízkou kvalitu právě těch podívaných, které těmi svými rádoby vtipnými ksichty tak moc sabotuje, co mě tu ovšem velmi nemile překvapuje a hlavně vzhledem k mé oblíbenosti Marka Wahlberga i velice znepokojuje, že se ani on nepoučil ze svého účinkováním ve dvou dezolátních dílech Daddy´s Home, které dosahovali též podobně podprůměrné úrovně a opět se zhostil role, respektive postavy, která dle mého mínění není hodna jeho jména a fakt nechápu, proč má zapotřebí se podílet na takovýchto projektech, kde ze sebe dělá jen otravnýho imbecila, v čemž navíc není rozhodně ani trochu zábavný, spíš naopak, trapný. Každopádně k filmu samotnému. Me Time je naprosto nevtipná hloupost, s tupou, krutě nenápaditou zápletkou, s hromadou klišé, a ještě větší hromadou moralizování, ze kterého by se nejeden zblil, celé se to pak vleče jako sopl z nosu, veškeré postavy jsou tak čestný a přátelský, že jejich přesvědčivost se též pohybuje někde na bodu mrazu, nicméně opakuji, na vrcholu všech těchto negativ je totální tvůrčí impotence dosáhnout byť alespoň jediného humornějšího momentu, kdy je ovšem ještě nutné podotknout, že je to vlastně dost nečekané, jelikož John Hamburg jako režisér i scénárista stojí za několika vážně zatraceně vtipnýma snímky, zde měl ale prostě fakt hodně slabou chvilku, no a pak samozřejmě Hartovo antiherectví, které zdevastovalo i to málo, co Me Time nabízel. No a jelikož pozitiva se tu zkrátka nevyskytují, mohu jen suše konstatovat, že tenhle hnus představuje jen nestravitelné sousto, které mi svou trapností a zbytečností bude ještě dlouho ležet v žaludku. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se hodně slušně, ale při hodnocení jsem v rozpacích. Chtěl jsem vychválit režii a nadávat na scénář. Za obojím ale stojí stejná osoba a tak jsem na rozpacích. Místy je film prostě příšerně napsaný, trapný, jalový a se zbytečnými scénami. Načasování a podání vtipů se ale několikrát povedlo (puma a králičí bobek) a já se nahlas smál. Takže celkový výsledek nadprůměrný a klidně bych se někdy podíval na druhý díl se stejným obsazením. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[60%] Je pravda, že se v současné době netočí moc dobré komedie a Kevina Harta moc nemusím, ale dal jsem mu už několikrát šanci a i když viditelně po herecké stránce přehrává, tak mě i zde párkrát rozesmál. Wahlberg, který mu zde sekundoval starého kámoše mě bavil o něco méně, ale sehrál svoji standartní postavu. Některé scény nejsou moc vtipné, jiné trochu k pousmání jsou. Třeba ta scénka, kdy Hart dává dýchání želvákovi neměla chybu. Takže jo, pár hlášek tu je. Dějově je to samozřejmě blbost, takže si to už víckrát nepustím, ale úplná ztráta času to nebyla, takže aspoň něco. ()

Galerie (166)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno