Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videa (7)

Trailer

Recenze (91)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná komédia od Netflixu so sympatickým castingom. Kto tvrdí, že Wahlberg nevie hrať v komédiach, tak s ním asi nevidel komédie, pretože bol super nielen v Tedovi ale aj v Otec je doma, takže ja s ním nemám najmenší problém a to nehovorím o tom, že ho mám rád v každom filme, takže aj tu som sa tešil. Kevin Hart je síce ukecaný trpaslík, ale v komédiach mu to taktiež ide, napr. jeho Wedding Ringer je u mňa medzi mojimi najlepšími komédiami po prelome tisícročí. Ja som sa bavil. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se hodně slušně, ale při hodnocení jsem v rozpacích. Chtěl jsem vychválit režii a nadávat na scénář. Za obojím ale stojí stejná osoba a tak jsem na rozpacích. Místy je film prostě příšerně napsaný, trapný, jalový a se zbytečnými scénami. Načasování a podání vtipů se ale několikrát povedlo (puma a králičí bobek) a já se nahlas smál. Takže celkový výsledek nadprůměrný a klidně bych se někdy podíval na druhý díl se stejným obsazením. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Vykastrovaná, většinou trapná komedie, která nebaví. Nemám na Harta nějakou averzi, Wahlberga mám celkem rád, ale je fakt, že Marky Mark překročil padesátku a jeho filmografie má čím dál horší zářezy. Čas na sebe by chtěla být prvoplánovitou komedií, jenže je to zase jen "další film od Netflixu". Nudná, většinou i trikově dost hnusná (ta puma!) podívaná, u který jsem se převážně cítil trapně za ty herce (nasereme mu na postel, wtf?). Hamburg před pár lety natočil skvělý Proč právě on?, ale vypadá to, že to byla náhoda...Me Time je srajda bez vtipu. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Fakt som nečakal, že s týmito dvomi sa budem tak neskutočne nudiť. Na komédiu je to absolútne nevtipné, reálne som sa zasmial asi raz a raz trocha pousmial. Pozerá sa nato dobre ale to je asi tak jediné. Kým príde tá "šialenejšia" časť, ktorá má byť vtipná trvá to hrozne dlho. Koniec som už len preťukal na mobile.  Ak chcete komédiu, rozhodne vyberte niečo iné . ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Wahlberga můžu pořád, ale ty komedie mu až na Méďu prostě nejdou. Nevadí mi, že Marky Mark i Kevin Hart hrajou to svoje osvědčený, jenže Me Time je zkrátka nebetyčná nuda, že jsem to skoro až do konce nedal. Možná jsem se uchechtl párkrát, ale většina gagů míří na první signální a v horším případě jsou prostě jen trapné. Varován jsem byl, takže si stěžovat moc nemůže, teď už jste i vy. ()

Galerie (166)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama