Reklama

Reklama

Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – Počátek

  • USA Knights of the Zodiac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – Počátek, natočený podle mezinárodně úspěšného anime, přivádí ságu Saint Seiya poprvé na velké plátno v podobě hraného filmu. Seiya (Mackenyu), svéhlavý pouliční teenager, tráví čas boji o peníze, zatímco pátrá po své unesené sestře. Když Seiya při jednom ze soubojů nevědomky využije svých mystických sil, o nichž zatím neměl ani tušení, ocitne se ve světě válčících svatých, ve světě prastarého magického výcviku a reinkarnované bohyně, která potřebuje jeho ochranu. Pokud má přežít a zaujmout právoplatné místo mezi Rytíři zvěrokruhu, bude muset přijmout svůj osud a obětovat úplně vše. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (38)

jokino 

všechny recenze uživatele

Pre mňa taká čistá "jednohubka".. Vôbec som netušil, o čo ide, história animé mi je neznáma a všetko tam bolo vysvetlené len akosi okrajovo, ale ani mi to vlastne nevadilo. CGI boli celkom obstojné (videl som už podstatne horšie a na porovnanie vo vizuálne podstatne drahších filmoch), takže za mňa OK a aj príbehovo sa to dalo. Akurát dejovo to mohlo mať väčší drive, mohlo to tak rýchlejšie "odsýpať", bolo to trochu zbytočne "rozvlečené".. Ale inak, ok. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Aj tie dve hviezdy sú len zo súcitu. Toto že išlo do kín? WTF? Veď to tak na produkciu Disney Channel, alebo Hallmark kedysi. Do tohto sa upísal Sean Bean či Mark Dacascos? Alebo Nick Stahl či Famke Janssen? Veď toto bolo tak tupé, tak slabé, tak odfláknuté, ako keby sa k filmu dostal niekto, kto si práve kúpil kolekciu Adobe After Effects a Premiere, nejakou blbou stávkou dotiahol do filmu pár známejších mien a scenár napísal počas troch po sebe nasledujúcich návštev WC. Nemôžem uprieť snahu, či tých pár známejších mien, ale v podstate je to plýtvanie peniazmi, plýtvanie časom a talentom zúčastnených (okrem hlavného hrdinu, ktorý je bez talentu) a dve hviezdy fakt že len a len zo súcitu. Neodporúčam s tým márniť čas. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Absolútne som netušil čo to je, vedel som len, že takéto fantasy ja môžem a nemýlil som sa. Rovno poviem, že tu pochopím to nižšie hodnotenie, ono popravde nie je to nejako úžasné, alebo niečím výnimočné. Príbeh je dosť plochý, málo vysvetlený, postavy tam proste sú ale záujem o nich skoro nemáte. Na druhú stranu vizuál je pomerne dosť dobrý, akčné scény za mňa skvelé a presne toto som od toho očakával. Akčnú, fantasy blbinu, so sympatickými hercami, na ktorú sa dobre pozerá a to som aj dostal. Medzi 3 a 4*, ako fanúšik žánru dávam 4*. A priznám sa, že dvojku by som rozhodne bral, šance na ňu ale skončili ešte pred premiérou. ()

Filmaris 

všechny recenze uživatele

Z počiatku zaujímavé a vyzeralo to nádejne. Ale po nejakej tej pol hodine ma to začalo nudiť a až na zopár fajn akčných momentov to bolo do samého konca dosť zle. Hlavný hrdina síce mal charizmu a hral to dobre no scenár a celkovo príbeh tomu podkopáva nohy. Príbeh mi prišiel strašne nudný, nezaujímavý a dokonca neprišlo ani žiadne veľké vyvrcholenie v podobe poslednej akčnej sekvencie, ktorá bola opäť veľmi zlá. Celý film kazili aj zle až amatérske vizuálne efekty a miestami, aj hnusný green screen. Bojové choreografie sú tu nechutne zrýchlené až je to smiešne. Celý štýl filmu mi skratka vôbec nesadol. Sklamania som sa dočkal aj v podobe Mark Dacascos, ktorý sa tu mohol pekne predviesť no namiesto toho tu mal jednu akčnú sekvenciu, ktorá stala totálne za prd. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale tak koukat se na to dá. Sean Bean sice hraje posledních patnáct let už pořád stejně jednu postavu, ale charisma se mu upřít nedá, akce (až na tu závěrečnou bitku na střeše) jsou natočené docela slušně a přehledně a je mi jedno, že jde o balet, hraje tu můj guilty pleasure herec guilty pleasure akčních filmů Mark Dacascos, který si podle mne krade svou scénou před letadlem hodně pro sebe, a animace nejsou až tak přeplácané a přebarvičkované jako u marvelovek. Třeba ostrov stříbrné je dokonce jak z nějakého sci-fi filmu, tady se výprava hodně povedla. Ale je to samozřejmě i ukecané, se spoustou laciné vaty a nesmyslných scén (proč ho musela odvézt na motorce někam k zálivu, aby si pokecali?), samozřejmě naprosto nechápete, proč kdo dělá to, co dělá, jaké má motivace a proč, a fakt doufám, že další díly nevzniknou. Ale takhle občas na oddechové podívání, proč ne? ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Tvůrci filmu vycházeli při tvorbě plátových zbrojí ze starověkých řeckých zbrojí a radili se s evropskými kováři, aby návrhy byly praktické a realistické. (Johnny.ARN)
  • Jméno „Geki“ se objeví jako graffiti na zdi v bojovém klubu. Odkazuje na Medvěda Gekiho, Seiyova soupeře v manze „Saint Seiya“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama