Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Najväčší problém tohto počinu je, že nie je dostatočný v žiadnom smere. Ani v atmosfére,  ani v detektívnej zápletke,  v psycho halucináciach hlavnej hrdinky, v rozuzleni, v humoru ani v iných aspektoch. A to je škoda, pretože nápad,  aj keď nijak originálny (až na spôsob smrti dcéry hlavnej hrdinky) mal potenciál. 6/10. ()

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá minisérie, která mě poměrně dost bavila a kterou jsem zhtla na jeden zátah. Děj je ve všech dílech napínavý, takže to jen tak nevypnete a prostě se musíte kouknout na další díl. Tvůrci mě teda pěkně dostali, protože já celou dobu netušila kdo je vrah a dost mě to překvapilo. A ano, je to nějaká forma parodie, či čeho, ale mě to tam vůbec nevadilo :-) ()

Reklama

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedem z ôsmich dielov som si myslela, že môj najväčší problém s týmto seriálom je, že pocitovo mi tie polhodinové epizódy prišli ako hodina. Po poslednej epizóde sa musím opraviť: zďaleka najotrasnejšia vec na tomto seriále a tak obecne najotrasnejšia vec, čo som za posledné roky videla, je rozuzlenie tohto seriálu. Až sa mi chce zabudnúť na tých sedem priemerných dielov a dať seriálu odpad, až tak veľký odpad bol ten posledný diel. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taký štandardný thriller s vopred nalinajkovanou dejovou schémou - ženská, ktorej nikto neverí, s osobnými problémami, milý chlap nablízku so vzťahom ako na hojdačke, roztomilé dievčatko na okolí.... Snažilo sa to prísť so šokujúcim rozuzlením, no na mňa to akosi nezaúčinkovalo. Slabší priemer. 55/100 ()

Kleinbauer odpad!

všechny recenze uživatele

Nádherná ukázka uslintané zbytečnosti pro diváky s opravdu hlubokou retardací. Všem, co běžně mozek používají k jeho původnímu určení a znaveni děsivou nabídkou Netflix CZ zcela náhodně vybrali tenhle seriálek ovšem doporučuji vydržet do posledního, 8.dilu. Něco takového našinec uvyklý na Ženy za pultem ještě neviděl. Jděte do toho, rozhodně. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama