Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

clara.bow 

všechny recenze uživatele

No, to je tak trochu útok na divákovu představivost a nebo inteligenci ...Kristen Bell je pohledná herečka, praštěnou a vždy v alkoholové rauši zahrála dobře, ovšem, nestačila jsem kroutit hlavou, humoru jsem tam moc nezaregistrovala až na to, že hl.představitelka měla pořád tendenci rozbíjet mísy s jídlem. Název dlouhý a proč to neříct blbý....návod jak konzumovat litry vína a slušně ujetá tragédka...nechybí tu nový trend černošský manžel a bílá dáma, jen mi chyběl nějaký homosexuální pár, na ten možná zapoměli. Takže hahahaha. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Za mě velké zklamání. Tvůrci si s divákem hrají, ale takovým stylem, že to není příjemné, spíše z nás dělají blbce. Za mě palec nahoru hereckému obsazení, prostředí, Kristen obzvlášť, ale celý scénář a vyústění opravdu nic moc. Škoda. Hodní lidí tu píše o parodii, ale nepovedlo se... přišlo mi to až moc dobře zpracované, opravdu jo, ale proč to tedy bylo tak hloupé... :( ()

Reklama

Flymaster 

všechny recenze uživatele

Ja som sa pri tejto absurdnej parodii neskutocne dobre bavil od sameho zaciatku az do konca. Po tom vsetkom, co vznikalo za posledne doby, same psychologicke filmy, same "Dievca vo/pri/na ...". Uz pri prvom pohlade na velkost pohara a mnozstvo korkovych zatok bolo jasne, ze to bude zabava. Predstavivost hlavnej postavy bola neskutocna, kde sice mnohe situacie boli realne, len s trochou vina a "spravnymi praskami" ich mozog vyhodnoti uplne inak. Nie je to sice tak cynicke ako After Life, ale aj tak to aspon u mna splnilo to, co malo. Pobavit sa nad vecami miestami az absurdnymi. Zaverecny fight tomu dal grady a tu komicnost uz len z dovodu nevyrovnanych sil. A hoci to na konci bolo spomenute hned 3x, tak ja sa necitim "like i was hit by Mack truck driven by a nine year old" :) ()

Lilith03 odpad!

všechny recenze uživatele

Kristen Bell je jednou z mých oblíbených hereček, mám ji velmi ráda a proto jsem velmi zklamaná z toho, že se nechala téhle ptákovině zaprodat... Seriál se tváří jako kvalitní thriler na jehož začátku z něj máte jako divák i dobrý pocit. Bohužel to jde časem do kopru, vy stále čekáte, že to bude lepší a pak přijde poslední díl (který zde zmiňovali více lidí). Poslední díl to celé zabil, zápletka nedává smysl... Dále spojler! Já sama znám spoustu příběhů o dětských sériových vrazích, ale jako sorry, aby malá holčička, která nemá sebemenší důvod zabíjet a vyrůstá v harmonickém prostředí byla sériová vražedkyně s myšlením génia a silou dospělého chlapa. Bože to ne. Maminku zabila protože nechtěla sourozence, tatínka protože byl břichomluvec, přítelkyni otce protože si s ní nedala čokoládu a k odůvodnění vraždy zahradníka a učitelky si už scénáristi nedělali těžkou hlavu, tam nebyl důvod už vůbec žádný. Kekel na entou zabila poslední scéna filmu v letadle, která neměla též logiku. Tahle parodie na průměrný film byla nelogicky zpracovaná jako seriál, ale to už je poslední problém, který zde máme. ()

Kikyo 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem se v tomhle dílku taky trochu ztratila. Dost mě to bavilo a budované napětí na mě platilo, ovšem ty pasáže bizardních zápletek byly hodně zvláštní a vlastně jsem si říkala, jestli to tedy je nebo není myšleno celé vážně. Edit: dala jsem po 7mi epizodách 4 hvězdy, ale hned začátek té poslední epizody mě utvrdil v tom, že tohle dílo je spíše parodie. Bylo to už moc přitažené za vlasy, škoda. Mělo to potenciál, kdyby se tvůrci zaměřili více na tu vážně laděnou notu, tak by se mi to asi líbilo víc. Takhle si to hraje na něco mezi a opravdu to na mě působí tak, že si ze mě tvůrci jen celou dobu utahovali a to není hezký. Jak tady někdo píše, že divákům prostě mělo dojít hned od začátku, že se jedná o parodii, tak v mém případě mi to bohužel opravdu nedošlo, protože z tohohle žánru jsem viděla asi příliš málo filmů/seriálů, abych si toho všimla. Zarážely mě jen ty opravdu největší bizarnosti a pak právě konec, tam už to bylo zcela jasné, ale pořád si připadám jaksi obelhaná a zrazená. Já jsem od této série z traileru a i z prvotních dílů opravdu očekávala seriózní záležitost. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama