Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem čekal, že bude spíš komediálně laděný, ale byla to cukrárna. Námět je celý hrozně přitažený za vlasy a chování postav je dost nevěrohodné, jako aby S. J. Parker uvažovala po víkendu s Caanem o svatbě, to je hodně hloupoučké. Cage tu hrál celkem smolařského vola. Nudit se nebudete, ale vtipné to tedy není. 2* ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt nechápu. Kde jaká blbost zde má přes 60 %, ale tato vynikající komedie jen 52 %? No to mě fakt hlava nebere… No nic, radši zde napíšu, že se mi to hodně líbilo, pochválím Cage a Parker (která mi konečně připadala jako ženská!) a nesmím zapomenout na scény s Elvisy v letadle! Za mně plný počet taky proto, že je to fakt brutálně podceněno! ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

No, tenhle první výlet do L.V. se Nicolasu Cageovi myslím moc nepovedl... Jack má problém s maminkou, jako každý typycký kluk z N.Y. kolem třicítky že... Pak maminka odejde na pravdu bóží a jack má problémy s holkami - a nejspíš taky trošku problémy s mozkem, respektive tou částí, která by měla myslet. To si tak jede vzít svou Betsy zrovna do Vegas a když už mu ani královský >flush k jéčku< není k ničemu, prohraje svou šelmičku v kartách. Uf. Pak si ještě zaletíme na Hawai (asi kvůli podpoře cestovního ruchu) a už se belháme - i když s padákem na zádech - k happyendu tak pitomému, jak jen ve Vegas se může stát... Celé je to tak prvoplánové, že je to (po snad celkem slibném začátku) vlastně až otravné. Zoufale průměrná romance s mizerným scénářem a se semotamo vtipnými vložkami, další zbytečný hvězdně obsazený hollywooďák. Taktak. Tak Viva Las Vegas Nicolasi! Ale až o tři roky později v "Leaving Las Vegas"... - - - P.S. Docela by mě zajímalo, kam ta S.J.P. chodí posilovat. To její svalstvo je tedy fakt rajcní. - - - P.P.S. Pozor na >profíky< z firmy Intersonic - no nic, ale obraz 4:3 na dvd, to je fakt Dílo Vymaštěného Debila... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Romanticka oddychovka, ktora prijemne pobavi tych, ktori od nej vela neocakavaju. Akekolvek reakcie alebo rozhodnutia Sarah Jessicy Parker vo filme su dost nepravdepodobne, takze treba vsetko brat s rezervou. Od rezisera Bergmana sa mi omnoho viac pacila romanticka "rozpravka" MUZE TO POTKAT I VAS (1994) opät s Cageom...10.09.2008 ______ Nicolas Cage - (Jack Singer) +++ Sarah Jessica Parker - (Betsy / Donna) +++ James Caan - (Tommy Korman) +++ Pat Morita - (taxikár) +++ Anne Bancroft - (Bea Singer) +++ Hudba: David Newman +++ ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Taky vám to připomínalo snímek Neslušný návrh? Tak jenom pro srovnání: oba filmy se odehrávají v Las Vegas; v obou případech se mužská polovička daného páru zadluží, až to pěkný není; u obou se objeví starší osamělý milionář, který jim chce "pomoci" (ve skutečnosti chce samozřejmě tu ženskou); v obou případech se tomu ten pár podvolí, ale postupně si to začnou vyčítat a chtějí zpátky jeden druhýho; v obou snímcích hrají herečky, který nemám rád (D. Moore a S. J. Parker); tenhle film vznikl v roce 1992, Neslušný návrh 1993. Nicolas Cage taky zrovna neexceluje, takže není důvod dávat vyšší hodnocení. P.S.: ta pokerová hra byla hodně k smíchu, protože oběma hráčům přijde straight flush, u které je pravděpodobnost této herní kombinace (podle internetových zdrojů) asi 0,84%. To byl hodně velkej nářez!!! :D ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Culver City v Kalifornii a Kauai na Hawaii. (rafix)

Reklama

Reklama