Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

eye candy 

všechny recenze uživatele

Pokrovou session ve které prohrajete svoji drahou polovičku asi nelze považovat za dvakrát úspěšnou, navíc jde o dost nestrategický tah snažíte-li se její rodiče přesvědčit o tom že nejste gambler. Kejdžovi typově víc sedí role zbědovaného alkoholika, co si budem povídat, v romantických vodách to rozhodně není taková štika jako třeba Hugh Grant, naštěstí v případě Honeymoon in Vegas jde spíš o komedii než romantiku. Největší porci komických momentů obstarává James Caan, kterému by to člověk za tu urputnou snahu nakonec skoro i přál. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Asi jsem tlustý Američan, ale mně se stejně jako jim tahle komedie proklatě líbí. Je taková crazy, Cage tu předvádí mega komediální výkon, kdy jako soukromý detektiv nosí zajímavé převleky jako třeba dvoumetrový knírek a je takový Elvisovsky ulítlý. James Caan si k památce ke Kmotrovi střihl starého dobrého mafiána a Sarah Jessica Parker ujde. Prostě vtipná, nenudící bláznivá komedie. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt nechápu. Kde jaká blbost zde má přes 60 %, ale tato vynikající komedie jen 52 %? No to mě fakt hlava nebere… No nic, radši zde napíšu, že se mi to hodně líbilo, pochválím Cage a Parker (která mi konečně připadala jako ženská!) a nesmím zapomenout na scény s Elvisy v letadle! Za mně plný počet taky proto, že je to fakt brutálně podceněno! ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Taky vám to připomínalo snímek Neslušný návrh? Tak jenom pro srovnání: oba filmy se odehrávají v Las Vegas; v obou případech se mužská polovička daného páru zadluží, až to pěkný není; u obou se objeví starší osamělý milionář, který jim chce "pomoci" (ve skutečnosti chce samozřejmě tu ženskou); v obou případech se tomu ten pár podvolí, ale postupně si to začnou vyčítat a chtějí zpátky jeden druhýho; v obou snímcích hrají herečky, který nemám rád (D. Moore a S. J. Parker); tenhle film vznikl v roce 1992, Neslušný návrh 1993. Nicolas Cage taky zrovna neexceluje, takže není důvod dávat vyšší hodnocení. P.S.: ta pokerová hra byla hodně k smíchu, protože oběma hráčům přijde straight flush, u které je pravděpodobnost této herní kombinace (podle internetových zdrojů) asi 0,84%. To byl hodně velkej nářez!!! :D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Někdo imituje Elvise Presleyho, jiní se pokoušejí napodobit romantickou komedii aneb zatímco oči poulící N.Cage prohrál Sex v Jorku Parkerovou v kartách, tak režiséra Bergmana, když se rozdávaly karty vypointovaného humoru, ani nepustili k hracímu stolu a pak marná jest i přítomnost mých oblíbených borců J.Caana, T.Shalhouba, či S.Cassela. Při pohledu na Cageovu filmografii se nabízí paralela s jedním z možných vývojů manželského života - nejdříve svatba a líbánky v hlavním městě hříchu a pak se tamtéž z toho všeho o tři roky později uchlastat k smrti (Leaving Las Vegas).. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Culver City v Kalifornii a Kauai na Hawaii. (rafix)

Reklama

Reklama