Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

david666 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie se sympatickou dvojicí. Nevím jak ostatní ale já se za celou dobu nepodíval na hodinky, kdy že film končí, což se u mě u většiny komedií stává. Hlavně konce bývají nastavované a klišovité. Tady ale od začátku do konce vtipné hlášky Perryho a neodolatelná krása Elizabeth. K tomu tady hraje kultovní postava z EVIL DEAD - Bruce Campbell a dále jedna z prvních rolí mé oblíbené Amy Adams. Takže díky tomu u mě nadprůměr. ()

Joppo88 

všechny recenze uživatele

Milá, vtipná komédia s lásky plnou zápletkou... Toto mi tak silne pripomenulo Priateľov a najmä skvelé hlášky Chandlera, ktorý si vo "Službe Sáre" zahral doručovateľa s poriadnou dávkou humoru - hlášky, akoby z bytu s Joeym. Navyše po boku sexi E. Hurley, ktorej by určite rád slúžil každý chlap... Hmmm dalo sa to pozerať :-) ()

Reklama

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Chandler Bing si odskočil zahrát doručovatele soudních obsílek. Nechal se však za milion zblbnout jednou paničkou, které se nelíbilo, že se s ní chce manžílek rozvést. Nebylo to vtipné, už vůbec ne zábavné. Spíš by mě zajímalo, co na to Monika Gellerová, až se dozví, co to vlastně Chandler dělá za vedlejšák. :) ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Metthewa Perryho jsem si sice jako tvrďáka nedovedl představit, ale kupodivu mu tahle role docela sedla a zhostil se ji s potřebnou dávkou odlehčení, tak abychom mu ji věřili. Škoda, že v počátku vcelku dobře rozjetá komedie někde v půlce pomalu začne ztrácet, aby v závěru upadla do všednosti a vymetla z kouta všechny myslitelné klišé. 60 % ()

diabolique 

všechny recenze uživatele

Nenarocna komedia s M.Perrym, ktora urcite pobavi a neurazi. Pribeh nema zmysel rozoberat,...uz v polovici filmu(alebo v prvej stvrthodine?) ho odhadnete, ale preco nie?,...sem tam celkom vtipne hlasky, Elizabeth je sexy v comkolvek(trochu mi to pripominalo jej prezliekanie v Bedazzled), Perry je stale rovnaky(Chandler) no a Bruce Campbell ako "zly manzel" je len ceresnicka na torte:) Kludne tomu dam 3* a ani sa nebudem citit blbo, ze som to prehnal. Ked ja mam tak rad Elizabeth!...a jej "prezliekanie" :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama