Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Konečně mi zas jednou Matthew Perry připadal vtipnej i jinde, než jen v Přátelích a ty jeho kecy, hlášky, nápady při vymejšlení obsílek mě fakt několikrát dobře dostaly. Jinak je to ale průměrná komedie, u které se nemusí moc přemejšlet a u které se najde asi jenom jeden nechutnej fórek. Chutná je naopak Elizabeth Hurley, která je pořád kočka. Nemužu doporučit, ale nemužu zavrhnout... ()

waits 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s více či méně povedenými žertíky, vhodná na nedělní deštivé odpoledne. Matthew Perry se snaží seč může, aby hrál jinak než obvykle, ale pod maskou chlapíka nad věcí stejně pořád poblikává Chandler. Elizabeth Hurley je přirozená, vypadá dobře a k Perrymu sedne a New York jakožto kulisa mě vždycky naladí smířlivě, takže jsem dokoukal v dobré náladě. "Recepční: Dámo, v žádném případě vás tady nenechám zdarma přespat. Hurley (nadzvedává tričko a ukazuje recepčnímu prsa). Recepční s pootevřenou pusou podává Hurley klíče, ta odchází. Recepční za ní volá: Ještě tu máme apartmá!" ()

Reklama

knihovna 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela to jde. Hlášky ala Willis Perrymu úplně nesedí, taky to není Willis že. Elisabeth hrát moc nemusí, stačí se na ni dívat. Myslím, že kdyby tu minisukni nahradila jinou minisukní, hodnocení by šlo nahoru. Scéna na pásu pěkná, hlavně proto, že Eli zbavila kalhot. O to asi šlo, ale ještě měla svetr...... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry si od Přátel odskočil, aby zahláškoval zase pro změnu v nějakém filmu. Já si při takovýhlech filmech vždycky představuju, že jenom není doma u svých přátel, ale v práci, a tahle komedie je jeho bokový příběh, o kterém v Přátelích nemluvil. Matthew je totiž pořád stejný, pořád stejně bláznivý, ve stejně šílených situacích, se stejnejma kecama. Ale když to funguje, tak proč ne. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Trochu na hraně vkusu, ale protože to funguje, tak jsem se tomu poddal a užil si lehce německou americkou komedii. Ta německost se ukazuje hlavně v důsledném představování i epizodních postav. Kladem je určitě hlavní dvojice, hlavně pokud máte slabost pro "Friends", protože Chandler tu září a zastiňuje i Elizabeth Hurley, což bylo docela složité. Pohodová nenáročná komedie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama