Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

david666 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie se sympatickou dvojicí. Nevím jak ostatní ale já se za celou dobu nepodíval na hodinky, kdy že film končí, což se u mě u většiny komedií stává. Hlavně konce bývají nastavované a klišovité. Tady ale od začátku do konce vtipné hlášky Perryho a neodolatelná krása Elizabeth. K tomu tady hraje kultovní postava z EVIL DEAD - Bruce Campbell a dále jedna z prvních rolí mé oblíbené Amy Adams. Takže díky tomu u mě nadprůměr. ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

24.10. 2010 - Ale mně se to líbilo. ____ Dobrá komedie plná krásných žen ____ (krásných tváří, velkých prsou a zadečků), arogantních chlapů, plno scén, vtipů a i té romantiky. I stručný jednoduchý příběh mi dokáže zpříjemnit odpoledne a myslím, že i kdybych na to nekoukal v neděli při nedobrém počasí, rád bych se na to kouknul pokaždé jindy, takže tahle komedie mi splnila přání a splnila ho i sobě být lepší komedií než průměrnou. ()

Reklama

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, s velice příjemným Matthew Perrym. Zápletka je zábavná a po celý film se nemáte důvod nudit. Občas se vyskytne nějaká ta nelogičnost, z čehož vyplívá, že se nejedná o příliš inteligentní scénář. Ale pokud chcete na chvíli vypnout, nemáte chuť poznávat nepoznané, film vás neurazí. slabší 3* - 50% ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut mírně nadprůměrná komedie, ale postupem času přestává být komickou až do hořkého konce. Na druhou stranu úsměv Elizabeth Hurley (co asi skrývá za tou tunou make-upu ?) dokázal vybojovat 3*. Ještě bych si rýpnul do pointy příběhu, fotit se s ručičkovými hodinkami a určit podle toho čas na získání novější fotky je trochu hloupý, vždyť mohli říct že to bylo ráno a naši hrdinové by měli po ptákách (pokud by si hrdinové neposunuli čas :-))... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na prelome storočí si producenti mysleli, že Perry dokáže utiahnuť aj celovečerné komédie a ako sme videli, tak tomu tak nebolo. Zmysel pre humor je samozrejme otázkou vkusu, za mňa ale Perry skrátka zabaviť iba tým, že sa škerí a občas vypustí z úst priemerne napísanú hlášku, pobaviť mimo Priateľov nedokázal. Serving Sara bol svojho času priemerný film a za dve dekády zostarol tak, že je takmer trápny. Scherick a Ronn sa nepredviedli, nevymysleli ani poriadnu zápletku, ani poriadne fóry. S tým neurobili nič ani režisér, ani herci. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama