Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na prelome storočí si producenti mysleli, že Perry dokáže utiahnuť aj celovečerné komédie a ako sme videli, tak tomu tak nebolo. Zmysel pre humor je samozrejme otázkou vkusu, za mňa ale Perry skrátka zabaviť iba tým, že sa škerí a občas vypustí z úst priemerne napísanú hlášku, pobaviť mimo Priateľov nedokázal. Serving Sara bol svojho času priemerný film a za dve dekády zostarol tak, že je takmer trápny. Scherick a Ronn sa nepredviedli, nevymysleli ani poriadnu zápletku, ani poriadne fóry. S tým neurobili nič ani režisér, ani herci. ()

DJago 

všechny recenze uživatele

Průměrný film za 3 hvězdičky. Čtvrtou hvězdičku ovšem musím přidat za skvělý herecký výkon Matthewa Perryho co by hlavního hrdiny a obsazení do role drsného padoucha skvělého Terry Crewse. Jinak Pokud bych měl srovnávat tento film s dalšími komediemi s Matthewem tak bych řekl že byl lepší než Můj soused zabiják 2 a horší než Můj soused zabiják 1. ()

Reklama

eye candy 

všechny recenze uživatele

Sympaticka herecka sestava zachranuje saru od podrpumerne komedie. Neprivodi vam velke zachvaty smichu (nejste-li samovznicujici se vyjimka), na druhou stranu pokud zrovna nejste az po usi prejezeni lehkou romanticko-komedialni stravou, nejaka takovato na nic si nehrajici svacinka se do vas jeste vejde. Hurley a perry jako vzdy hrajou sve obvykle otrepane role, elizabeth je sikezni a sem tam i vfipna a matthew je sem tam i vtipny. Takze pokud zrovna nemate co delat, sara vas z kresla nevyzene ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry si od Přátel odskočil, aby zahláškoval zase pro změnu v nějakém filmu. Já si při takovýhlech filmech vždycky představuju, že jenom není doma u svých přátel, ale v práci, a tahle komedie je jeho bokový příběh, o kterém v Přátelích nemluvil. Matthew je totiž pořád stejný, pořád stejně bláznivý, ve stejně šílených situacích, se stejnejma kecama. Ale když to funguje, tak proč ne. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut mírně nadprůměrná komedie, ale postupem času přestává být komickou až do hořkého konce. Na druhou stranu úsměv Elizabeth Hurley (co asi skrývá za tou tunou make-upu ?) dokázal vybojovat 3*. Ještě bych si rýpnul do pointy příběhu, fotit se s ručičkovými hodinkami a určit podle toho čas na získání novější fotky je trochu hloupý, vždyť mohli říct že to bylo ráno a naši hrdinové by měli po ptákách (pokud by si hrdinové neposunuli čas :-))... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama