Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

eye candy 

všechny recenze uživatele

Sympaticka herecka sestava zachranuje saru od podrpumerne komedie. Neprivodi vam velke zachvaty smichu (nejste-li samovznicujici se vyjimka), na druhou stranu pokud zrovna nejste az po usi prejezeni lehkou romanticko-komedialni stravou, nejaka takovato na nic si nehrajici svacinka se do vas jeste vejde. Hurley a perry jako vzdy hrajou sve obvykle otrepane role, elizabeth je sikezni a sem tam i vfipna a matthew je sem tam i vtipny. Takze pokud zrovna nemate co delat, sara vas z kresla nevyzene ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, s velice příjemným Matthew Perrym. Zápletka je zábavná a po celý film se nemáte důvod nudit. Občas se vyskytne nějaká ta nelogičnost, z čehož vyplívá, že se nejedná o příliš inteligentní scénář. Ale pokud chcete na chvíli vypnout, nemáte chuť poznávat nepoznané, film vás neurazí. slabší 3* - 50% ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná pohodová komedie. Není zde tolik humoru jak by se dalo čekat, ale nejedna scéna pobaví a nejedna taky dost překvapí svojí trapností. Elizabeth Hurley není nějak kvalitní herečka,ale je se na co alespoň koukat, když je zrovna hluchá pasáž. Perryho šéf a ,,kolega,, mě vadily a nebavily po celý film.. Prostě průměrná komedie, která neurazí = 3z5. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání a promarněný potenciál. Z tohodle námětu se dala vymáčknout totální šílená komedie, popř. alepsoň normální komedie. Ale vzniklo z toho v podstatě takový nic moc - ani komedie, ani romantika, jen prostě film. Velká škoda. Obrovské pozitivum byla alespoň Elizabeth Hurley, která se mi mooooc zamlouvá. Je tady pár dobrých hlášek, ale to okolo je slabota. Na druhou stranu to i přesto vyloženě nenudí. 50%. Howgh! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Komedie na jeden večer, v našem případě na jedno odpoledne. Solidní obsazení, ale jinak jde o takovou tu pitomou blbůstku amerického komediálního světa. Přesně do ní zapadá Matthew Perry společně s Terry Crewsem. Ovšem Můj soused zabiják či reklami na Old spice jsou úsměvnějšími kousky než býti Sářiným sluhou. 55% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama