Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prozkoumejte každý aspekt Yankovicova (Daniel Radcliffe) života, od jeho raketového vzestupu ke slávě s ranými hity jako „Eat It“ a „Like a Surgeon“ až po jeho vášnivé milostné aféry mezi celebritami a proslule zhýralý životní styl. (KGBelik)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (64)

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipné, často trapné. Tvůrci chtěli natočit něco bizarního, a tak často dojde k tomu, že se nějaká situace podivně zvrtne. Problém je v tom, že ony situace nikdy nejsou dostatečně vyhrocený, dialogově i formálně vykrystalizovaný na to, aby bylo opravdu tak úderný a bláznivý, jak by si tvůrci asi přáli. Výsledek vyrhá dojem pozérské sračky. Film stojí na humoru, ale já se ani jednou nezasmál. Zbytku moc péče dáno nebylo. Vedlejší postavy jsou buď jednorozměrné anebo bezcharakterní. Děj je příliš zkratkovitý. Hodnotím jako selhání. Zbytečnej film. Pro normies asi dobrý. Má to rychlý tempo, známé písníčky a je to trochu ulítlé, takže se degeši budou relativně dobře bavit. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Weird Al to znova na poli filmu nedal. Vyprodukoval komédiu, ktorá sa tvári ako jeho životopis, ale vtipné alebo dramatické to vôbec nie je. Jediné, čo za niečo stojí, sú pesničky. Ale to si už rovno môžete pustiť skvelé Alove videoklipy a zabavíte sa viac. Radcliffe zahral (imitoval) Ala skvele. Ale samotný Al v jednej z vedľajších rolí je trápny. 4/10. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Yankovica mám celkom rád, počúval som ho ako dieťa, no po rokoch som si na neho spomenul prostredníctvom tohto "životopisného" filmu. Celkom som sa tešil, že sa dozviem o živote tejto cover-parody legendy niečo viac, ale napokon je táto anti-autobiografia totálny úlet, rovnako ako Alove texty a prístup k hudbe. Áno, človek sa pri sledovaní tohto filmu zabavil, ale ja by som skôr uvítal niečo, čo nebude pôsobiť takýmto beletrizovaným alter štýlom. Inak, Daniel "Harry" Radcliffe sa celkom fajn vymanil zo svojej detskej role. A celkom pobavila aj Evan Rachel Wood v úlohe Madonny. Satira ako sa patrí! Ako úlet to bolo celkovo výborné, ale aj tak som dúfal v niečo iné... ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Po Eltonovi, Freddiem a Elvisovi konečně přichází hvězda hvězd, která sloužila jako inspirace v podstatě všem dnešním popovým hvězdám. Sláva akordeonové polky je konečně naplněna v podobě nejúžasnějšího biografického snímku všech dob. A ano, moje recenze je stejně, jako vše na co Al sáhne, včetně tohoto filmu, parodií. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Weird: The Al Yankovic Story je milá parodie na hudební životopisné filmy o člověku, jenž strávil svou kariéru tvorbou hudebních parodií, nicméně asi bych se ji zdráhal doporučit komukoliv, kdo není aspoň částečně obeznámen s Alovou tvorbou. A pro ty obeznámené to možná nebude tak vtipné, jak by mnozí předem čekali, nicméně i přes pár hluchých míst to nabízí dobrou porci zábavy a pár velmi zdařilých cameo rolí. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (69)

  • V závěru filmu, když 'Weird Al' Yankovic (Daniel Radcliffe) přebírá hudební ocenění, je v záběru na publikum vidět hudební agent Tony Scotti ('Weird Al' Yankovic) s doprovodem. Jedná se o skutečnou manželku 'Weird Al' Yankovica, Suzanne Yankovic. (VelkejViktor)
  • V jeho predchádzajúcom filme UHF (1989) Weird Al Yankovic napísal rolu Phila pre svojho priateľa Joela Hodgsona. Hodgson však musel túto rolu odmietnuť, aby mohol začať pracovať na Mystery Science Theater 3000 (1988) ako jej tvorca a pôvodný testovací subjekt. V tomto filme sa objavuje Jonah Ray, jeden z aktuálnych testovacích subjektov v tejto relácii. Ray tiež vydal album s cover verziami piesní od "Weird Ala". (Pat.Ko)

Související novinky

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

20.01.2022

Zatímco by se herec Daniel Radcliffe měl brzy v našich kinech ukázat díky hvězdně obsazené akční komedii Ztracené město se Sandrou Bullock, Channingem Tatumem a Bradem Pittem v hlavních rolích,… (více)

Reklama

Reklama