Reklama

Reklama

Adrenalinová jízda po rozvrácené Americe blízké budoucnosti, která balancuje na ostří nože. (Vertical Entertainment)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Sepp37

Pred chvíľou som si nafackal, že som sa zamiešal medzi blbcov. Na základe čoho čakáš, že budem pokračovať v "konverzácii" s tebou, zvlášť, keď každým ďalším tvojim príspevkom len potvrdzuješ, že si fakt nie menší blbec ako ten druhý...!?

...ale mám dobrý deň, tak budem veľkorysý. takže ešte raz - pozri si PORIADNE kto a čo napísal a kto na koho a ako reagoval. Čakám. :-*

na příspěvěk reagoval Sepp37

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Sepp37

Pozri si to vlákno ešte raz a poriadne a ak stále budeš mať niečo na mňa, tak sa potom ozvi znova. (že ja sa medzi blbcov stále zamiešam len preto, že jeden je práve trochu menší blbec než ten druhý)

na příspěvěk reagoval Sepp37

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

brando

Až na to, že ne. Reagoval jsem zcela přesně na tohle: "Prečo sa vlastne bavím s niekým, kto má anime profilovku..."

na příspěvěk reagoval BY100

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

podobně by na tom byla i Kanada, i když záleží na tom, jak by ostatní státy reagovali na onen konfikt, jestli by to čistě jen a pouze o Texasu tak by to bylo sice masivní, ale řešitelné, ale čím víc státu by šlo do toho s Texasem tím větší by byli problémy. Logicky by to mělo dopad i na zbytek světa. Takže ano kriminálníci překračující hranice mezi Mexikem a USA sou problém, ale né problém, který zníčí zemi, stát a nebo město, je to lokální problém. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Takže stále platí to co sem napsal a i když je to v režii těch zemí, tak jedinci jako Musk, Trump, Carlson a jim podobní, jim v tomhle dělají poslušný blbečky. A ono je to hrozně jedonuchý, kdyby se v USA odehrálo/válo to co tady film prezentuje, kdo by z toho měl největší užitek ? Které země by z něčeho takového nejvíce těžily ? Mexiko by to jen přineslo problémy, viz film https://www.csfd.cz/film/728811-ocista-navzdy/recenze/ miliony uprchlíku, ekonomika by v Mexiku na tom byla špatně, sociální začlení Američanů do země, rasismus, kriminalita a dalších milion věcí. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Sepp37

Přestaň s těmi ad hominem, jinak tě nikdo nebude brát vážně :) A anime/případně animované počiny obecně jsou kolikrát lepší než hrané, zamrzl jsi někde před 20 lety, kdy si někteří nevyzrálí jedinci mysleli, jak jsou tvrdí, když šikanují ostatní kvůli jejich vkusu či zálibám? 

na příspěvěk reagoval brando, Sepp37

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Sepp37

Je logické, že ve vyšším počtu migrantů bude i vyšší počet rizikových osob, to není nic nového. 

na příspěvěk reagoval Sepp37

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nevieš o čom hovoríš ale nechceš tu vypadať ako idiot tak aspoň píšeš náhodné slová. Ja som sa k ničomu neznížil, ty Kingpin.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sepp37

když Texas uzavřel hranice, jak mohou teda mafiáni, sexy gayové a lesbičky, drogový dealeři a komiksový padouši typu Kingpin překračovat hranice, jak si uvedl. Nemluvě o tom, že na té hranice s Texasem dostanou ty neomezená prává nebo jak tedy ? 

na příspěvěk reagoval Sepp37, Swansea

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Sepp37

Ale doporučuji kouknout na ten nedávný film Nech svět světem. Tam se tohle (jak relativně lehce jde rozložit stát/ současnou demokracii) řeší a je to docela děsivé. Lidé jsou pohodlní a hloupí. Škoda jen, že ten film je zbytečné dlouhý a nudný.

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

(To že si tie dva linky preskočil a odpovedal nejakou hantírkou beriem ako bod pre mňa)

Související novinky

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

25.04.2024

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Co nového chystá Alex Garland?

Co nového chystá Alex Garland?

24.01.2022

Režisér a scenárista Alex Garland (Dredd, Ex Machina) má za sebou některé z nejzajímavějších sci-fi projektů posledních let. Jeho režijní prvotina Ex Machina nadchla většinu diváků i kritiků,… (více)

Reklama

Reklama