Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Ka-Kui Chan(v českom preklade Kevin) prvýkrát opúšťa Hong Kong aby mohol pomáhať čínskej polícií. Pomáhať mu bude Hua v podaní Michelle Yeoh. Títo dvaja tvoria super dvojku policajtov v prestrojení a posúvajú sa od jednej akčnej scény k druhej. Ale mne to tam nestačilo. Chýbala mi tam nejaká tá "bezprostrednosť", ktorá bola v prvej časti. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celej film mě nehorázně bavilo sledovat a doufat, že tajnýho Jackieho ty grázlové neodhalej a že měl v tom filmu několikrát na mále. Soubojů bylo tak akorát, příběh mě bavil až do konce (SPOIL: pak když se Jackie odhalil, tak to trošku zmirnilo napětí, ale to už bylo ke konci takže alright) Smekal jsem a taky mi dost tlouklo srdce, když vysel na žebříku z toho vrtulniku to bylo fakt neuvěřitelný... když vim že si tohle Jackie dělal všechno sám a né kaskadéři, je to o to víc libovější prostě.. Bomba třetí díl. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Třetí díl pentalogie, tentokrát o tom, jak si co nejlépe objednat smaženou kočku s nudlemi. Původní Police Story to již mnoho nepřipomíná, ale především první polovina až do "rambičské akce v pralese" je i tak výtečná; pouze po svém. Byť se tady toho více vystřílí než vykope. A buďme upřímní; všichni chceme Jackieho v kontaktní kaskadérské akci plné hravé i napadité choreografie spíše než se zbraní. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Potřetí, trochu jinak, a znovu parádně. Celou trilogii jsem si pustil chronologicky za sebou a třetí díl mě nadchl téměř stejně jako předchozí. Trojka obsahuje o trochu méně humoru, nejvíce se v ní střílí a má západní look, ale o pořádnou porci kaskadérských výkonů, povedených bitek a Jackieho haštěření s krásnou Maggie Cheung v ní nepřijdeme. Výtečná Michelle Yeoh a čínské reálie jsou třešničkou na velmi chutném akčním dortu. 9/10 ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Možná se pletu, ale v pořadí už třetí policejní „story“ se na můj vkus zbytečně moc ohlíží po filmařském stylu Hollywoodu a trochu tak ztrácí výlučně asijský punc a originalitu. Nicméně Jackie Chan tady získal rovnocennou partnerku v půvabné a VELICE schopné čínské agentce Michelle Yeoh, příběh neztrácí tempo, akce je špičková a v podstatě nevidím žádný zásadní důvod, proč filmu nepřidělit 4*. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Soundtrack obsahujúci alternatívny rock a hip hop sa na trhu objavil 30. júla 1992 pod hlavičkou Interscope Records a vyšplhal sa na 133. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)
  • Pro závěrečnou scénu se musela Michelle Yeoh naučit ovládat motokrosovou motorku. Týden před natáčením scény začal její kurz, který společně s ní absolvoval také Stanley Tong, který ji chtěl jako bývalý kaskadér dodat více jistoty. Navzdory pečlivému nácviku se Yeoh během natáčení závěrečné scény zranila, když se při pádu motorky uhodila do nohy o řídítka. Otřela však slzy, upravila make-up a přes obavy režiséry scénu na druhý pokus úspěšně zvládla. (Vavča)

Reklama

Reklama