Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Videný americký zostrih. Bohužiaľ k tomu čínskemu sa akosi neviem dostať. Jackie Chan a jeho prvý úder je voľné pokračovanie trilógie Police story. Tong sa vrátil k réžií a servíruje nám špionážnu klasiku. Rôzne lokácie a akčné scény (hlavne tá na konci v akváriu) sú zase raz premyslené, dynamické a zábavné. Dokonca aj ten príbeh nepôsobí, ako keby tvorcovia nevarili z vody a má tým pádom niekoľko príjemných momentov. Lenže minimálne v tomto zostrihu je viditeľná neschopnosť vytvoriť zmysluplný charakter. Vzájomné interakcie fungujú, ale tentoraz bez toho wow efektu. A z odstupom času to v mnohom zostarlo a pôsobí to dnes smiešne ( Ak sa nehýbeš, žraloky na teba nezaútočia). Pre mňa o kúsoček lepšie, ako priemerná druhá časť. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Spájať tento film so sériou 'Police Story' bol na Jackieho veľmi trúfalý ťah. Z komernčého hľadiska možno, fajn. Ale táto kvázi-časť nemá s predchádzajúcimi moc spoločné. Začínajúc nevážnym a predovšetkým slabším scenárom až po hollywoodske opojenie. Gumkáč Jackie ale svojou šupa-akciou prevalcuje tieto chyby a zanecháva vo mne scény s rebríkom, na streche, s gorilami s Nathanom Jonesom vo vedení. A koala rulez. 70%. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Jackie je Jackie. Film neponúka nič viac ako bežne ponúkajú jeho filmy. Podľa mňa by nemal byť centrom celej pozornosti, ale deliť sa o priestor s ďalšími hlavnými postvami. S Tuckerom, alebo Wilsonom mu to šlo. V tomto filme som zaznamenal zaujímavú vec. Jacckie minimalizoval bojové umenie na minimum hlavne na začiatku zameriava sa hlavne akrobaciu. Pri Jackiem Chanovi si niesom istý či vynálezcom parkouru je David Belle. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

První rána patří 100% k tomu lepšímu z Jackieho produkce.Jde především o velmi zábavný film.Humorem ani akcí tentokrát neni ani trochu šetřeno, a tak těch 80 minut uběhne jak voda.A především prostory,kde Jackie předvání své umění,jsou opravdu parádní(voda,chůdy,žebřík,lyže),takže už jenom kvůli tomu to stojí vidět! ()

Losik 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Police Story, které ale nejde v duchu předešlých dílu. Jackie je tu skoro jako 007. Pěkné souboje a choreografie jak už tak bývá zvykem. Slabší příběh což je také normální, ale zase dohromady to dá super film, který je docela i krátký. Jackie Chan je prostě zábavný a na každý jeho film se dobře kouká. Na konci jsem zase kroutil hlavou co tam předváděli za kaskadérské kousky, ale neni to takové maso jako v prvním a druhém díle. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. února 1996 v Hongkongu. (Varan)
  • Film je volným pokračováním série Police Story. (CrypzzXD)
  • Drvivá väčšina áut použitá vo filme pochádza z tovární Mitsubishi Motors Company, či už typy Diamant, Galant a Lancer. Na konci sú videť aj GTO Twin Turbo convertible (3000GT VR-4 Spyder). Taktiež je tu zopár vozidiel Hyundai, z ktorých niektoré boli vyrobené v závodoch Mitsubishi. (Peter-1307)

Reklama

Reklama