Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Diskuze

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Ertai001: s tím Tony Jaa s tebou naprosto souhlasím, ale mu toho chybí více než jen smysl pro humor, neumí vůbec točit, a co se týče jeho celkového umění tak se nemůže Jackimu rovnat, rychlost, ohebnost, dovednosti, kopy... a hlavne Akrobacie a gymnastika

Ertai001

Ertai001 (hodnocení, recenze)

Jackie Chan je můj favorit, i když objektivně musím říct, že toto opravdu nepatří k jeho nejpovedenějším snímkům. Nicméně jmenujte kohosi, kdo se Jackiemu vyrovná v jeho bláznivostech, v bojových choreografiích a prazvláštních kreacích. Následovník je stále k nenalezení - Tony Jaa nemá smysl pro humor, Steve Terada odmítá točit a JCh StuntTeam je bez Jackieho jako ryba ve vodě. Hvězdičky za věk a za žebřík. E.

Reklama

Reklama