Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan, to je jedna z mojich kultoviek detstva. Tuxedo patrí k tým jeho Hollywoodskym filmom, ktoré svojou hranou jednoduchosťou a plnou vtipu, ktoré si môžem pozrieť aj dneska, a verte mi, tých je málo. Bondovské,-agentovské klišé mi sadlo a prvá polovica sa mi dosť páčila. Cameo Jamesa Browna bolo parádne. No, neskoršie ma, napríklad naposledy keď som to pozeral na chate, nudilo, otravovalo a viac fungovalo ako backround. Možno to bolo vďaka alkoholu v krvi, možno nie. Má aj horšie kúsky. ()

listr 

všechny recenze uživatele

Podle mě to tak špatný film není, ale kdyby tam nebyl Jackie tak by to asi dopadlo ještě hůř. Největší chyba celého filmu je finální scéna, kdy se Jackie pokusí pozvat na rande tu kočku z galerie a k tomu mu pomáhá celá ulice agentů, no prostě blbost. Souboje jsou jako v jiných Jackieho filmech klasicky bláznivé, i když jich je pomálu- mě se nejvíce líbila ta první bitka s namakaným kurýrem. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

S Jackiem Chanem rozhodně žádná nuda nehrozí. Tady mu ke štěstí stačí zázračný oblek, který je nabušený nejrůznějšími technologiemi. Ten svého majitele vtáhne do světa netušených možností. Stane se z něho asijský James Bond, který má po svém boku krásnou ženu. Jennifer Love Hewitt tu skutečně sloužila jako ozdoba. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V přepálené parafrázi na bondovky („Jmenuju se Tong. James Tong.“) udělá hi-tech smoking neodolatelného gentlemana / neporazitelného superšpióna i z nesmělého ňoumy řidiče; který aspoň není úplný hlupák, když marně hledám nějaká pozitiva ve slabé digitální akci a trapném „cartoonovém“ humoru, vyloženě dětinském, zároveň často sexistickém. Ale jsem rád, že se tvůrci bavili a Jennifer Love Hewitt celým natáčením protlemila. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nápad nebyl úplně špatný (takový kvádro bych chtěl taky) a Jackie dělá co může, aby film zachránil, jenže tohle se zachránit nedá. Zmatený děj, špatný záporák, hodně podivný závěr, počítačové triky atd. atd.. Pochybuju, že by bez Jackieho vůbec takovýhle film vznikl. Je to k pláči. Jackieho mám rád, tohle si nezaslouží. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)

Reklama

Reklama