Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (256)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Všade na svete o 20% menej, tu to zatiaľ kraľuje, ale snáď sa to časom upraví. Vulgárni hafani, ktorí sú každú chvíľu osratí, alebo o tom hovoria. Foxxa z toho dabingu takmer porazilo a hospitalizovali ho paralyzovaného po vykonaní tejto záslužnej činnosti. True Story, ako my Slováci vravievame. Fekálno-sexuálny a nafetovaný základ musel byť takmer v každej hláške, takže o takzvané rodinné kino sa tu ani zďaleka nejedná. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Psa Regieho právě jeho majitel vyhodil a on se ocitl sám ve velkém městě. Naštěstí narazil na další tuláky a spolu s nimi vyráží na cestu pomsty. Vocasy na tripu jsou hodně jednoduchá komedie, která stojí a padá na drsných fórech, kreativním využívání vulgarit a hláškování. Jednoduchá blbina, ale pokud vám nevadí drsnější humor, tu hodinu a půl se u ní budete dobře bavit. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ľutujem toho rodiča, ktorý v dobrej viere, že pustí svojmu dieťaťu "milý film so psíkmi", vyberie práve Strays. Každopádne, komu sa páčil Ted, tak zrejme bude u neho bodovať aj táto sarkasticko-ironická vulgárna nálož v podobe Reggieho a jeho kamošov. Inak, vo svojej podstate je to celkom vydarené, je tu množstvo trefných hlášok z pohľadu psov - rôzne mylné predstavy a kopa dvojzmyslov. Najväčším problémom celého filmu je prílišná vulgárnosť a úplne zbytočné extrémy sexuálno-fekálneho "humoru". Kľudne by to išlo aj bez toho, a aspoň u mňa by to bodovalo o kus viac. Takto je to akurát tak na 3* (ale reálne to malo určite na viac) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Sympatické hlavne v tom, že sa to nespolieha len na CGI ( pohybujúce ústa do toho nepočítam). Je za tým cítiť dosť práce. Samozrejme, že dejové zvraty sú vyriešené veľmi rýchlo a niektoré veci pôsobia svojou funkčnosťou nereálne ( útek z útulku, orol). Iné sú zase odbité až príliš rýchlo ( stratené dievčatko, rozhádanie medzi psími priateľmi). Ale v konečnom dôsledku je to zábavné a má to niekoľko fajn momentov ( Dennis Quaid, masaker zajacov). A už veľmi dlho som nevidel také uspokojivé a dobre zvládnuté finále. Takže aj napriek zbierke klišé to funguje. Viac * tomu ale dať nemôžem. Prísť to tak o 10-15 rokov skôr, bola by to srdcová záležitosť. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tuhle kravovinu jsem se fakt hodne tesil a uprimne receno, nakonec jsem krapet zklamanej. V podstate trailer natazenej na hodinu a pul. Zacnu tim, co se mi libilo. Pribeh je sice ocekavane stupidni, ale ve svy jednoduchosti vlastne skvelej, na nic si nehraje a je to takova ujeta verze Neuveritelny cesty. Fajn taky je, ze v drtivy vetsine pripadu neni poznat, jestli koukame na realnyho psa, loutku nebo nejakej digital. Navic dej svizne odsejpa, fory jsou obcas fakt perfektni a hlaskujici Will Forte je skvelej. Navic si tvurci pohrali snad se vsema klasickejma psima stereotypama typu petard, sbirani hoven, posta a vse perfektne vyuzily ve filmu. No a co se mi nelibilo, je to vicemene asi jedina vec a fakt bych necekal, ze to nekdy u nejakyho filmu reknu, ale jsou to nadavky. Tenhle film je fakt extremne sprostej a nepadne snad veta, kde by neco nezaznelo, jenze problem je, ze jsou to furt dokola ty stejny kecy a obcas to pusobi az skoro krapet nucene a po chvili to proste zacne bejt otravny, ze tvurci casto misto vtipu sazej jen na nadavani. Ale jinak jsem fakt dobre bavil. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Skutočné psy sú použité v 95% filmu. Zvyšok sú animatronické zvieratá. (Arsenal83)
  • Zámek na bráně v čase 06:36 prochází jen skrz jedno oko řetězu, takže nemůže nic zamykat. (flyer.nick)

Reklama

Reklama