Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (236)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Strays" je pre mňa skutočne komédia ako vyšitá. Pokiaľ ste niekedy chceli vidieť satiru na filmy o psoch, ktoré hovoria o ich duši a vnútorných myšlienkách, tak toto vás skutočne pobaví. Je to spracované podobným štýlom, no v oveľa tvrdšom filme s kvalitným čiernym humorom. Ja som sa skutočne na tom poriadne zabavil. Nechcem prezrádzať veľa, no tento film ma dobre spracované postavy, solídnu hlavnú myšlienku (hoci to znie celkom bizarne) a najmä finále, ktoré som nemohol predpokladať ani v najdivnejších snoch. Som ale za to rád, lebo toto je film, na ktorý nezabudnem ani dlho po tom, čo som ho videl. Tá kreativita, ktorá išla do tých vtipov je vskutku kvalitná a tvorcom za tento zážitok ďakujem. Je pravda, že nie všetky momentky sú skvelé a občas sa dočkáme scénok, ktoré úplne nefungujú, ale našťastie film rýchlo opäť nájde správny kurz a vráti sa k dobrým momentom. Niekedy môže byť pes plne rozhodnutý splniť svoje poslanie. Aj keď môže byť celkom drsné. Hodnotenie: B+ ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná blbina, která si nehraje na nic víc než je. Humor postavený na vulgaritách (jakkoliv nijak přehnaných) tu funguje a psí hlášky napojené na jejich vnímáni světa také. Nutno podotknout, že jsem viděl v originálním znění a tam ty hlášky svojí vulgaritou nijak nevyčnívají. Kdo viděl alespoň jeden film se Samuelem L. Jacksonem, tak tohle je takový jeho standard. V budoucnu bych se celkem rád (výjimečně) podíval i na dabovanou verzi, která tomu asi dá jinší grády...70% ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Český dabing tomu určitě přidává šťávů. Tohle není Hačiko a jeho příběh, to je vypičený revenge roadtrip za ukousnutí lidské klobásy. V jednoduchosti je síla a tohle vyloženě příjemně uteklo, pár fórů bylo výborných a šťastný konec v psím podání vždycky potěší. Jednorázovka, žádný velký biják se nekoná. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Zhruba takhle nějak by asi vypadalo Grimsby, kdyby byl Šáša Kohn zoofil. Ergo velmi slušné animalfekalporno s několika opravdu vytříbenými gurmánskými momenty, pročež nechápu, co pohnulo distributora k tomu cos takového dabovat, neb tato skutečnost mi jako vždy toliko kurfila výsledný dojem a navíc kdokoliv by na toto vzal své nezletilé ratolesti, které by si o tom následně před spolužáky otevřely ústa, má neprodleně na krku stíhání za ohrožování mravní výchovy mládeže a hned druhý den ráno by mu na dveře zavile bušilo úderné komando soudružek z OSPODstapa. Beranidlem. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom prdel a to do slova. Psí predstavitelia sú celkom dobre vybraný do svojich rolí a kto ma rád drsnejší humor určite si na svoje príde. Mne najviac vadila absencia nejakého zaujímavejšieho alebo pútavejšieho príbehu, pretože to bola v podstate len jedna dlhá zhúlená, extréme drzá a vulgárna jazda. Ale bavil som. 75% - 4* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Natáčalo sa od 20. septembra do 7. decembra 2021 v Atlante v štáte Georgia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama