Reklama

Reklama

Zero no cukaima

(seriál)
  • Japonsko Zero no Tsukaima (více)
Trailer
Japonsko, (2006–2012), 19 h 11 min (Minutáž: 23–24 min)

Předloha:

Noboru Jamaguči (kniha)

Hrají:

Rie Kugimija, Satoši Hino, Takahiro Sakurai, Nanako Inoue, Gó Inoue, Jui Horie, Ken Uo, Takeši Aono, Jasunori Macumoto, Tacuhisa Suzuki, Mika Doi (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Recenze uživatele Darik k tomuto seriálu (4)

Season 1 (2006) (S01) 

Nemůžu si pomoc, ale já se královsky bavil. Je to vtipný, vtipný a zase vtipný. ()

Futacuki no kiši (2007) (S02) 

Druhá řada v některých věcech zaostává za tou první, ale v některých chvílích jí zase o hodně překonává. V některých chvílích jsem byl napjatej jak struna a kdyby na mě někdo bafnul tak asi dostanu infarkt (i když někdy to bylo hoooodně předvídatelný - obzvláště ten konec). Já se bavil a to víc než dobře, takže určitě 100% ()

Princess no rondo (2008) (S03) 

Sice není tahle seriu už tolik povedená jako ty předchozí dvě, ale i tak si stále zachovává své kouzlo + je tady pár pekvapení. Dal bych 3* ale za poslední tři díly jednu přidávám - jsou fakt super. ()

F (2012) (S04) 

Hmm, v celku souhlasím s tím, co tu napsali Kontractor a daGGos. Likvidace nepřítele hned ze začátku je na škodu (tak nějak jsem celou dobu doufal, že to nějak přežil a že s ním ještě budou problémy), udělat z toho potom přes celej prostředek serie vyloženě obrovskou (promiňte mi ten výraz, ale je to bohužel tak) úchylárnu a zakončit to jednou superrychlou likvidací (takhle rychle by ho nevyřídil ani Arnold v nejlepších letech) dalšího super zloducha aby vygradovali do TOHOTO finále, je opravdu (oproti tomu, co bylo v první, druhé a trochu i ve třetí serii) dost velká slabota. Ale abych to tu jen nekritizoval - soundtrack funguje naprosto úžasně a poslední epizody byly vcelku fajn, co se týče děje okolo postav. A navíc se tu objevili od třetí řady mnou vymodlení elfové, kteří dostali taky nějaký ten prostor. Takže když si odmyslim ty ecchi prvky (což je tak polovina dílů), tak to nebylo zas až tak špatný. Dal bych 3*, jenže za to, že tohleto anime mám fakt rád a navíc sem si zamiloval některé postavy, tak tu 4* přidám. ()

Reklama

Reklama