Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ačkoli je Jimmy tátou, přítelem i terapeutem, nedokáže truchlit nad ztrátou své ženy. Rozhodne se na každém, kdo mu přijde do cesty, vyzkoušet nový přístup: naprosto brutální upřímnost. Pomůže sám sobě tím, že pomáhá ostatním? Přivede ho to nazpět ke světlu? (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (27)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Nevtipné a trochu protivné postavy sa snažia o nenútenú hrejivú feelgood náladu a humor. A je to presne také umelé a nasilu vychcené, ako Segelov úsmev na plagáte. Odrecitované slovné výmeny postrádajúce ľahkosť a prirodzenosť, plné vtieravého tliachania a slovíčkárenia, márne sa snažiace z toho prázdneho pózerskeho mletia pantom dostať nejakú štipku humoru, či vykresať z tých bezradne znejúcich dialógov emóciu, alebo nejaký pocit niečoho ľudsky autentického. S Fordom a jeho podráždeným cynickým výrazom som si rozumel najlepšie. Lebo podobne ako on, som aj ja krútil očami a reagoval tak na všetky tie vlezlé, afektované, až sitcomovo strojené postavičky, čo sa pitvoria všade okolo neho a všetko pohotovo komentujú, prihrávajú si a nakoniec všetko aj tak zahodia do autu a skončí to len u kŕčovitého a zabitého pokusu o vtipnú hlášku. Toto mi akosi vôbec nesadlo. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Naprostá pohodovka se stoupající kvalitou. Všechno tady perfektně funguje, včetně „povinného zastoupení“ gayů a černochů, což je tady naopak ku prospěchu věci. Vtipné dialogy, normální postavy a hlavně fakt, že si Segel s Fordem tenhle seriál neskutečně užívají , to jsou všechno faktory, které mi malinko připomněly trošku podobnou Kaminského metodu s M. Douglasem. Tady zatím zůstávám na čtyřech, ale uvidíme. Třeba se to po další sérii ještě změní. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Standardní odpočinková dialogovka o postavách, které si prochází těžkými časy, a kterých je kolem nás plno a tak to ničím zásadním vlastně nezaujme. Terapie pravdou má ale obrovské štěstí na herce, kde to jednoznačně táhne Harrison Ford a Jason Segel. A i proto jsem nakonec volil čtyři hvězdy. I přesto, že to žádnej vysloveně zásadní díl nemá, ale jako celek to docela obstojně funguje. Obstojně, odpočinkově a sem tam i příjemně vtipně a zábavně. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyť posledných pár sekúnd, tak by sa jednalo o dokonalosť. Nečakal som žiadny zázrak a dostal som ultimate feel good seriál, ktorý má nielenže výborné postavy a ich vývin, ale veľmi dobre strieda drámu a humor. Všetko je tu tak perfektne vyvážené. Každá z postáv je pozitívna a je nositeľom vlastností a túžob s ktorými sa vieme stotožniť. Či už sa jedná o pacienta, ktorý sa v príbehu mihne, alebo o nejakú z hlavných postáv. U všetkých funguje chémia. Ako keby sa parta kamošov rozhodla spraviť niečo, čo má peknú myšlienku, čo je hodnotné a zároveň sa dá pri tom skvelo pobaviť. Situačný humor a sarkastické dialógy dominujú. A do toho herecký koncert Forda a Segela. A áno stále je tam černoch a homosexuál a zapadá to celé do súčasnej doby, ale veľkou výhodou seriálu je, že namiesto rozdielov spája. Každá z postáv ma svoju hĺbku, príbeh a motiváciu. Takto dobre som sa pri seriály už dlho necítil. Takto presne sa má robiť v súčasnej dobe seriál. Presne takto. 1 séria - 100% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

V podstate sklamanie, čakal som niečo iné. Vtipné to moc nie je a dramatické už vôbec nie. Riešia sa také tie klasické trable Američanov - smrť partnera, furt odutá dcéra, Parkinson, svadba buzerantov... všetko podané absolútne nezáživne. Takýchto pičovín vyjde ročne mraky, len s inými hercami. Vlastne sa aj čudujem, že som sérku dopozeral do konca. Homoklátiči si prídu na svoje a na tomto servery sa to aj ukáže! ()

Galerie (110)

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Harrison Ford míří na televizní obrazovky

Harrison Ford míří na televizní obrazovky

06.04.2022

Před několika týdny skončilo natáčení enormně očekávaného pátého dílu Indiana Jonese a snímek nyní je ve fázi složité postprodukce, hlavní hvězdě Harrisonu Fordovi se nicméně tím pádem aktuálně… (více)

Reklama

Reklama