Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Není to sice tak dobré jako jednička, ale není to ani špatné (z mého úhlu pohledu)...navíc mi první polovina připomněla jednu epizodu SOUTH PARKu, kdy děcka uvízly ve školním autobuse na útesu a když vyšly ven, tak je sežrala příšera...od JP2 se to ale liší tím, že se na konci nekoná zmrzlinová žranice ;o) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Na Jeepers Creepers 2 jsem se opravdu moc těšil, protože jednička byla opravdu skvělá a dvojka je taky velmi dobrá!! Scénář je samozřejmně trošku slabší a hlavně má děsný díry. Ovšem hodně se mi líbilo, že se to vlastně odehrává téměř na jednom místě a že teenageři jsou uvězněny v autobuse. Rozhodně dvojka má lepší hudbu než jednička a vizuální efekty jsou o moc lepší. Ale co ty herecké výkony? To je prostě katastrofa, takže nulové herecké výkony. Z Jeepersa Creepersa se stalo super monstrum a hlavně má více prostoru a to je jedině dobře. Atmosféra je poněkud slabší ale na druhou stranu to bylo docela i strašidelné. Vzhledem k tomu jak dvojka skončila, tak by možná mohlo vzniknout i třetí pokračování a musím říct, že bych byl jedině rád, protože jde o dobrý horor při kterém jsem se dobře bavil! ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pokud u jedničky byla síla v dechberoucí první půlce filmu, pak u tohoto pokračování se opravdu jen těžko hledají klady. Autobus narvaný nesympatickými spratky přímo volá po slisování, dokud jsou uvnitř. Zcela chybí strach, snaha vydělat na úspěšném předchůdci rozhodně neomlouvá tupoučký scénář a slabé herecké výkony. Sledováno s nezájmem, hvězdičku ponechám díky občasnému nepatrnému záblesku atmosféry. Ubohá parodie. 19% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Naháněná nezničitelného létajícího strašáka sice zaplašila klišovitou žánrovou nudu slušnou řemeslnou akcí, jak se nerovné role otáčely (studentský basketbalový tým v autobusu vs. hladový Freddy s křídly vs. pomstychtivý otec s harpunou), to ale celkovou hloupost scénáře nevykompenzovalo. Jako sůl chyběly záměrný nadhled a ironie. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi dalo zabrať. Veľmi hlúpe a zbytočné (zo všetkých možných skvelých zápletiek si Salva vybral tu najnudnejšiu o autobuse plnom mdlých puberťákov) pokračovanie snímky, ktorá sa mi páčila. Keď som vtedy vychádzal z kina, prial som si dvojku. Ale to, čo vtedy vyzeralo ako začiatok sľubnej hororovej ságy pre mladú generáciu á la PIATOK 13, sa rýchlo zmenilo na typický príklad zlého hororového pokračovania. Partia futbalistov, profesorov a roztlieskavačiek sedí v pokazenom autobuse a lietajúca príšera ich z neho po jednom vyťahuje ako ananásové plátky z konzervy. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/372/ ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Interiéry autobusu byly natáčeny v letištním hangáru. (SidneyP)
  • Když Ray Wise bouchal ve filmu kladivem do kovadliny, jedna z jisker mu přistála přímo v kapse a vznítila se. Bez ohledu na tento fakt pokračoval ve scéně dál. (SidneyP)
  • Film byl nominován na cenu Saturn v kategorii nejlepší horor. (Terva)

Reklama

Reklama