Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Recenze (263)

pravo 

všechny recenze uživatele

EVERY 23RD SPRING FOR 23 DAYS IT GETS TO EAT. V priebehu krátkeho obdobia som zhliadol zopár hororov a prekvapuje ma absolútny nedostatok nápadov scenáristov, keď použijú najjednoduchší možný stokrát použitý model- skupinka ľudí prechádza pomerne opustenou krajinou a zdrží ich porucha ich osobného transportného vozidla (videné v Hory majú oči, Texaský masaker motorovou pílou: Počiatok a tento film.) Ak spomenúť nejakú výnimočnosť oproti ostatným tak v tomto filme ide aspoň o najväčšiu mnou videnú skupinu potencionálnych obetí. Filmu sa nedarí nabudiť atmosféru hrôzy a napätia, pretože mnohé situácie pôsobia veľmi zábavne (napr. opaľovanie na streche, kukanie potvory do autobusu, dialógy...) či akosi rozprávkovo ( úvodná sekvencia únosu chlapca, mimoriadne schopnosti jednej roztlieskavačky .) O absencii logiky som dostal ubezpečenie na začiatku, keď černoch vybehne oproti idúcemu autu a keď sa ho šofér toho auta spýta či niečo nepotrebujú tak povie, že nie iba aby informovali diaľničnú hliadku - prečo s ním nešiel jeden z dospelých po pomoc?( možno nie najlepšia možnosť, ale určite najlogickejšia). Takže som vypol mozog a s miernym úsmevom som začal tipovať koľký s tých ľudkov (maximálne odosobnené postavy, ktoré nedostanú príležitosť nájsť si cestičku k divákovi) prežijú a kto z nich v najbližšej dobe obohatí stravný lístok pekelne hladného záporného (v rámci štandardného zatriedenia) hrdinu.. Paradoxom je, že celý čas som rozmýšľal čo okrem názvu to má spoločné s jednotkou a ... .Film mi príde najvhodnejší pre fanúšikov seriálu Buffy, zabíjačka upírov a komediálnych hororov . SNÁĎ NECHCEŠ, ABY SME VYSTÚPILI Z AUTOBUSU? ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

No po né až tak zdařilé jedničce se mi vůbec nechtělo na dvojku, protože to většinou bývá ještě horší, ale nakonec jsem se k tomu nějak dokopal a udělal jsem dobře. Příběh není nějak zvláštní, ale dokázal zaujmout a udržovat napětí až do konce, takže pro mě to bylo o mnoho lepší než první díl a těším se na trojku. Za mě kvalitní 4* ()

Joppo88 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať len dve hviezdy, lenže - tá scéna ako netvor so sebou pláca o zem v poli - nomohol som sa prestať smiať + pesnička Jeepers Creepers + grafické spracovanie... Nemôžem si pomôcť, ale ako horor mi to neprišlo, ale budiš. ()

Frankiecze 

všechny recenze uživatele

Od slabého scénáře, až po velmi podprůměrné herce. Málem jsem to ani nedokoukal. Dobrého stačí málo a tím dobrým myslím první díl. Jedna hvězdička pro Creepera. ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Za mě ideální. Mnohem lepší a záživnější, než jednička. Rozhodla jsem se nakonec, že dnes nebudu šetřit a dál sem těch 5 hvězd, protože to už nějakou dobu ode mě horor nedostal, když nepočítám nedávný Dismissed. Nezemřel pes ani můj oblíbený charakter, což si nesmírně cením, jelikož se to ve filmech moc často nestává. A překvapivě se mi líbil i konec. ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Co to sakra je? - tak tuhle nejčastější větu béčkových hororů jsem si po celý film říkal taky. Na to se nedalo koukat, měl jsem skoro pocit, že se dívám na další Scary Movie. Naprostá absence sebemenší hrůzy nebo alespoň trapných lekaček, napětí, atmosféry, natož lehkého černého humoru z "jedničky". Děsivé byly jen dialogy, neherci, stopáž a opravdu strašidelné náznaky příběhu. I tentokrát nezábavný Creeper zklamal (přitom je to tak stylová kreatura..) a korunu tomu všemu nasadil ubohý konec. Prostě Jeepers CRAPpers. ()

kubal18 

všechny recenze uživatele

Báli jste se? Ani ne, že? Taky nemáte důvod. V tomto případě jde až příliš hodně akce ruku v ruce s extrémním nedostatkem dobrého nápadu. ()

Luckyman 

všechny recenze uživatele

Tak na dvojku som sa tešil, ale ona ma len viac sklamala. Monstrum sa ukáže hneď na začiatku a viete, že celý dej sa odohráva len v autobuse. Je tam pár vystrašení, keď zrazu na vás vyskočí, ale inak nič moc. ()

10Domik10 

všechny recenze uživatele

Dvojka je totálne nelogická, primitívna béčková záležitosť, ktorá mi príde v porovnaní s prvým dielom aj dosť amatérska. Ale vo všetkom hľadaj niečo dobré a pozitívne, takže priznávam, že na niektorých scénkach som sa pobavil. Ako hovoria naši bratia Češi... Taková blbina ! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Měl jsem zafixováno, že dvojka se mi líbila mnohem víc a byla zábavná. Pak jsem narazil na novinku, třetí díl a všiml si, že tady nemam ohodnocenou jedničku a a okomentovanou dvojku. Tak jsem si na začátek vánoční dovolený rozhodl zkouknout všechny 3 díly najednou. A dvojka, která mi sice fajn úvod a několik skvělých creepy scén v autobusu, mě neskutečně nudila. Zábavných je tam fakt nějakých 20 minut někde uprostřed a mezi tím se postavy snaží rozvíjet mytologii a zkoušet rozvášnit plamen revoluce. Jenže je to snad ještě hloupější než jednička, která naopak měla vzestupnou tendenci. Tohle je fakt špatný. Jenže pak jsem si pustil trojku....to be continued. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Jo dvojka už není tak napínavá jak jednička, ale pořád je to zábava. Monstrum je prostě pořád creepy a pořád mne baví. I když pokud jste viděli jedničku, nic nového vás nečeká, ale i tak se člověk zabaví. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Školní autobus se zajímavou řidičkou. V podstatě vetšina filmu se udála kolem autobusu. Takový standard. Neurazí. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Děj se tentokrát přesouvá do autobusu plného vyjukaných mladých studentů. Klasická a děsivá teenage vyvražďovačka, která navzdory řadě klišé vcelku funguje a i když nedosahuje kvalit svého předchůdce, rozhodně je důstojným pokračováním. Skvělý Ray Wise a povedené finále. 60% ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce oddychové béčko, PLUS: sympatickí herci ( najmä autobusárka sa mi mimoriadne lúbila :) ), dobré efekty, nepríjemný netvor, fajn záver, atmosféra kukričného poľa, MINUS: blbé americké dialógy a správanie postáv, a to že to bolo celkom pritiahnuté za vlasy mi v tomto prípade vôbec nevadilo, ba naopak, bavil som sa, film nebol vtieravý...pekné 3 * ()

Reklama

Reklama