Reklama

Reklama

Šinseiki Evangelion gekidžóban: The End of Evangelion

  • Japonsko 新世紀エヴァンゲリオン劇場版 THE END OF EVANGELION (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Když skončil seriál NEON GENESIS EVANGELION, mnoho lidí bylo rozhočeno, neboť konec seriálu byl značně matoucí. Proto, o dva roky později, vznikl tento film. Zatímco poslední svě epizody seriálu sledovaly výhradně vnitřní myšlenkové pochody hlavního hrdiny, End of Evangelion sleduje to, co se dělo venku, k čemu se celý seriál schylovalo. Mladý Ikari Shinji naposledy usedá do mohutného stroje - Evangelionu, aby čelil poslednímu kroku v evoluci lidstva. Přijme ho, nebo se postaví na odpor? (Skejpr)

(více)

Diskuze

Willynka

Willynka (hodnocení, recenze)

Raven_PWL

Vím, že je asi k ničemu odpovídat na tak starou otázku, ale jde o to, že Shinji stále nevěděl, jestli se jedná o skutečný svět nebo jeho svět uvnitř Instrumentality. Jakmile by se Asuka nebránila, je jasné, že je to stále iluze. Jenomže ona zareaguje a vůbec ne tak, jak čekal...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

I mě tahle LSD procházka krví způsobila dvoudenní depresi a zažívací potíže. Skvělá záležitost kterou kazí jen to že
<SPOILER> *** sEtEnhoMORetArDsHinJiMisToaSuKydOžiLkoNcE *** </SPOILER>

Shley

Shley (hodnocení, recenze)

Naprosto úžasné zakončení pro NGE, skvěle navazuje na poslední dva díly seriálu, krom strhujících scén plných emocí podle mě skvělke vystihuje a popisuje co se doopravdy stalo. Tento film člověka naprosto pohltí.

D.Snake

D.Snake (hodnocení, recenze)

Nebude v tom nic extra vážného... Shinji je mimo, na světě není nikdo kromě holky, která se mu sice líbí, ale kterou taky někdy (velice často) nesnáší...

Raven_PWL

Raven_PWL (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem se zeptat pravých znalců NGE. Proč v EoE uplně na konci Shinji škrtí Asuku? Nejsem si jistý jestli jsem tu scénu dobře. Děkuji za objasnění.

na příspěvěk reagoval Willynka

D.Snake

D.Snake (hodnocení, recenze)

Jenom ale menší poznámka... Není to alternativní konec, protože epizody 25 a 26 a film EoE se navzájem nevylučují. Poslední epizody seriálu ukazují, co se děje v myslích hl. protagonistů v průběhu 3. Impactu a film ukazuje, co přesně se děje ve skutečném světě.

J-kob

J-kob (hodnocení, recenze)

Ano, scéna s Asukou je brilantní! Celý NGE (seriál, Death & Rebirth, EoE) jsem viděl před několika dny a neustále na to musím myslet. Není to nejlepší anime, to zdaleka ne. Ale rozhodně mě to nutí o tom neustále přemýšlet a hledat odpovědi na tolik věcí! Až mě z toho hlava bolí a spát nemůžu :D Každopádně původní seriál by byl poloviční nebýt skvělého End of Evangelion.

Brmátko

Brmátko (hodnocení, recenze)

Tohle je to... ne nejzbytečnější... ale nejkontraproduktivnější pokračování, co jsem viděla. Seriál k něčemu směřoval, měl vyvrcholení a dal závěrečnou katarzi (a jakou)... tohle úplně boří celý jeho smysl a myšlenku.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Divočák

Divočák (hodnocení, recenze)

Zdravim, chtěl bych se optat, jestli má vůbec cenu se na to dívat, pokud jsem neviděl původní seriál.

Reklama

Reklama