Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny tohoto příběhu jsou dvě hollywoodské hvězdy Gwen Harrisová a Eddie Thomas. Jejich manželství se sice ocitlo v troskách, ale kvůli udržení popularity je potřeba, aby se společně zúčastnili tiskové konference a předpremiéry nového filmu. Celou akci zprostředkuje Gwenina sestra Kiki, která rozmarné hvězdě dělá asistentku. Jenže dostat rozhádanou dvojici do luxusního hotelu nedaleko Los Angeles a udržet ji tam na uzdě je hodně těžký úkol i pro zkušeného tiskového agenta Lee Phillipse… Gwen Harrisonová a Eddie Thomas jsou nejen obdivovanou hereckou dvojící, ale i vzorným manželským párem až do okamžiku, kdy se Gwen zamiluje do béčkového španělského herce Hectora Gorgonzolase. Eddie se zhroutí, odjede do hor a svěří se do rukou duchovního vůdce. Blíží se premiéra posledního filmu, který ještě jako slavný pár natočili. Jeho režisér Hal Weidmann film šéfovi filmového studia Dave Kingmanovi nepředvede, skrývá ho a dá si jako podmínku, že jako první uvidí film tisk. Kingman pověří šéfa propagace Lee Phillipse, aby na projekci  představil rozkmotřené manžele jako hrdličky. Lee zajistí pro projekci hotel v nevadské poušti a pro novináře nabitý program. Po dlouhých tahanicích se mu podaří přesvědčit Gwen i Eddieho, aby odjeli do nevadského hotelu. Gwen tam jede se svou sestrou a asistentkou Kiki a svěří se jí, že situace využije, aby Eddiemu předala rozvodové papíry. Ale Eddieho Gwen stále přitahuje, takže si ani nevšimne, že je do něj zamilovaná Kiki, kterou Gwen jen využívá… Gwen s Eddiem se dohodnou, že budou před novináři vystupovat jako přátelé, kteří si jsou přese všechno velmi blízcí. Když má Eddie povečeřet s Gwen, ona se omluví a pošle za sebe Kiki... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Magneto 

všechny recenze uživatele

Billy Crystal uz nieje tym kym bol,Catherine Zeta Jones nieje az tak sexy,Julia Roberts ma daleko do okuzlujucej zeny,John Cusack nikdy nebol moj oblubeny herec...Scenar sa celkom dal a posledna scena s premietanim filmu ma dost rozosmiala,ale inac nic prevratne.S takym zastupom hviezd sa z toho dalo vytazit omnoho viac... ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Zlatíčka, která NEJSOU pro každého ... alespoň pokud můžu mluvit sama za sebe. Zpočátku se jeví jako vcelku zábavná jednohubka, která se bez zbytečných ohledů strefuje do superzářivých hvězd Hollywoodu a všeho - a všech, kteří se kolem nich točí. Jenomže zanedlouho zjistíte, že námět se předčasně vyčerpal, aniž by se nějak přehnaně angažoval. Zůstala jen trochu pokleslá a rozpačitá legrace, do které se Julia Roberts nijak zvlášť nehodí a kterou nezachrání ani znavené finále. Nejde o zápletku - ta bývá u romantických komedií víceméně předem daná (alespoň ve většině případů), ale o způsob její prezentace. Takhle by se neměly servírovat ani rozmrazené polotovary v rychlém občerstvení. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina je dosti dynamická a skoro i vtipná (ne však originální), pak to trochu stagnuje s příchodem popelky Robertsové a korunu všemu nasadí rešisér-pohodář Christopher Walken. Billy Crystal, Stanley Tucci a Hank Azaria jseu celkem nadprůměrný tým, který občas přehraje i hlavní hvězdy tohoto typicky hollywoodského bijáku. Ale prostě je to jen něco, co už jsem kdesi a v lepším provedení viděla (třeba i ve třicet let starých filmech). Prostě je to typicky divácky vděčný škvár. Jo přesně to, a ač si hraje na satiru, mě neoblafne. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Limonádoidní pohodovka s manipulačními prvečky Kříšťálově čistého Billyho (neplést s grosse Standou, ten byl křišťálově průzračný), maniakálním úletem starého dobrého Christophera Walkena, dokonale debilním nabíječem Hanka Azarii (jako že ho hraje, ne že tam má nabíječe) a dalšími srandotvůrci... jo a někde mezi tím má být to hlavní, a sice trojúhelník pohádkového prince (který je ale bohužel víc Cusack než kusanec), nepohádkové Popelky (roztomilá Julia Roberts) a pohádkové zlé sestry (velmi správně lacině působící primadona Catherine Zeta), který by to vlastně měl táhnout. To poslední bohužel nevychází, ale kvůli na jazyk si šlapajícímu Hektorovi (nevím, jak mluví v originále a celkem mě to nezajímá) jsem ochoten si to jednou za pár let zopáknout a dumat nad tím, proč to byl v USA takový hit, že se přetáčel konec. Dávám 60%, protože i přes jistou dávku ironie nakopávající celebritózní vztahy a svazky, stejně jako komerční zoufalství producentského sboru napříč uměleckým světem to prostě ani zdaleka nešlape tak jak by mohlo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Manželé Gwen Harrison a Eddie Thomas točí jeden romantický trhák za druhým, publikum slzí, producenti vydělávají, ale soukromí obou hereckých i životních partnerů je v troskách. Nevěra, žárlivost a násilí a k tomu jeden potrhlý režisér, který odmítá šéfům studia a novinářům ukázat film před premiérou. Producent je z toho mimo. Přišlo mně to trošku přemrštěné, přehrávané a trapné. Určitě by se film bez několika trapných momentů klidně obešel, ale tvůrci to tam prostě nacpali a hotovo. Nakonec to je celé takové nevyrovnané, a do toho ten nevěrohodně křečovitý závěr. Jako že bych se u toho nějak moc smál, to zase ne, nuda to taky nebyla, a tak film spadá do ucházejícího průměru. 60% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Billy Crystal napsal původně roli Eddieho pro sebe, ale když se režie chopil Roth, dostal Crystal roli publicisty Leeho. (PußyMagnet)
  • Julia Roberts měla původně hrát hlavní ženskou roli, sama ji ale odmítla, protože ji více oslovila ta vedlejší. [Zdroj: Filmserver.cz] (Duoscop)
  • Původně měl Eddieho hrát Robert Downey Jr. Vzhledem k jeho právním sporům ale nebylo jisté, zda by byl schopný natáčet, tak roli převzal John Cusack. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama