Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jediném momentě se život Dannyho Parkera alias Toma van Allena otočil o 180 stupňů. Dnes je z něho troska, zmítající se v nekonečném kolotoči drog, násilí a udávání policii. A přitom mohlo být všechno úplně jinak. Jen kdyby tehdy se ženou nezůstávali na pláži. Večer pak se stavili v motelu v Salton Sea, kde se tajně vyráběly drogy. Během jejich přítomnosti místo napadli ozbrojení zabijáci, Danny byl postřelen, manželka zemřela a on se z toho všeho zhroutil. Nyní mu však svítá naděje. Pravděpodobně narazil na stopu vrahů. A jediné, co ho ještě drží při smyslech, je touha po krvavé pomstě nesmyslně utraceného života jeho životní lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že Val Kilmer neumí hrát a to nejen na saxofon. Salton Sea mě přesvědčil o opaku. Je to úžasná podívaná (hlavně scéna, kdy Val hraje na saxofon ať už na pláži nebo v pokoji, kde všude jsou plameny a scéna je zpomalená). Opravdu skvěle zvládnutý film s možná na první pohled komplikovaným scénářem. Ten však překvapí. I Méďovi Pů se to líbí ;-) ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem více. Ten způsob vyprávění samotného hlavního hrdiny se sem moc nehodil. Kilmer zahrál přesvědčivě, ale i přesto ho moc nemusím. Líbili se mi některé vedlejší postavy jako Doug Hutchison, Adam Goldberg nebo chvilka slávy Glena Plummera, jelikož u něj v bytě to byla jedna z nejlepších scén filmu. Celkově mě to ale nezaujalo a nepomohla ani Newmanova hudba. 45% ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý film a jistě jeda z nejlepších rolí Kilmera. Příběh byl velmi zajímavý s ještě zajímavějším vyvrcholení a jedinečným závěrem. Nechyběl ani hodně dobrý humor ani pořádná akce. Jen mi trošinku vadili ty uměle natahované, podbízivé a hodně umělé trumpetové scény. Jinak ale veliké překvapení a hodně dobrá zábava. ()

dwi 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer po dlouhé době měl štěstí na roli, s kterou se vypořádal poměrně dobře, ale celkově v kontextu filmu je to asi to jediné, co může diváka zaujmout. Neujasněnost vlastní identity, ba jakási schizofrenie cloumá s hlavním hrdinou od počátku filmu a prostřednictvím vzpomínek jsme vtahováni do jeho životního údělu. Zpočátku snímek nezatěžuje diváka složitým dějem, pomalu poznáváme osobu hlavního hrdiny. Postupem času však scénáristovi nejspíše nestačilo volné plynutí děje a účelovými kombinacemi lacině zašmodrchává děj. Ten se s blížícím koncem nejenom začíná tahat, ale i nudit. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jako velmi nudný film o feťácích, ale překvapivě dobře se to rozjede. Ostatně jak konstatuje sám hlavní hrdina hned na začátku (po skvělém úvodu do historie drog): "vím co si myslíte, ale vydržte to ještě se mnou..." a tak jsem vydržela a stálo to za to. Kilmerův Danny se v průběhu filmu stává dost zajímavou postavou a důvody jeho chování jsou čím dál jasnější. Pseudo-artové vložky (trumpetista, moře, strom) tuhle drogově detektivní story příjemně oživily a navíc Val Kilmer jako pankáč vypadal překvapivě dobře. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Predstavitelia štúdia Warner Bros. neboli fanúšikmi scény atentátu na JFK v podaní Macíka Pú (Vincent D'Onofrio) a ani narážok na jeho drogovú minulosť. (vander19)
  • Herci v rámci přípav strávili spoustu času v odvykacích klinikách ve společnosti skutečných narkomanů. (POMO)
  • Val Kilmer strávil během natáčení denně 3 hodiny v maskérně kvůli tetováním, kterými je pokryta jeho postava. (POMO)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama