Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jediném momentě se život Dannyho Parkera alias Toma van Allena otočil o 180 stupňů. Dnes je z něho troska, zmítající se v nekonečném kolotoči drog, násilí a udávání policii. A přitom mohlo být všechno úplně jinak. Jen kdyby tehdy se ženou nezůstávali na pláži. Večer pak se stavili v motelu v Salton Sea, kde se tajně vyráběly drogy. Během jejich přítomnosti místo napadli ozbrojení zabijáci, Danny byl postřelen, manželka zemřela a on se z toho všeho zhroutil. Nyní mu však svítá naděje. Pravděpodobně narazil na stopu vrahů. A jediné, co ho ještě drží při smyslech, je touha po krvavé pomstě nesmyslně utraceného života jeho životní lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco ve stylu Requiem for a dream nebo Trainspotting, ale nakonec mě to dost zklamalo. Nebylo to uplně špatný, ale ten příběh je doost slabej. Nejvíc se mi libil DOnofrio s umělým rypákem, ten byl jedinej na filmu takovej zábavnej. Jinak to bylo vše takový nemastný neslaný a hlavně Kilmer s tou jeho trumpetkou? WTF.. horší průměr. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Táhlý děj, který si hraje na rafinovaný příběh s promyšlenou zápletkou, a tentokrát více než kdykoli jindy. D. J. Caruso není schopen přijít s novou myšlenkou a tak využívá ty již dávno zažité - množné číslo používám zcela úmyslně -, nulová překvapivost se tak postupem času stává hlavním důvodem u kolísání atmosféry a hlavně pozornosti diváka... snímek začínán nudit. Prvním schématem je snaha o vykreslení atmosféry bezmocnosti, klasické feťácké doupě, hlas vypravěče jakožto nejsnadnější způsob vysvětlení nastolené situace a samozřejmě příjemné filtry a hudba. Caruso však nebre feťáka jako neustáleného vypravěče a pracuje se snímkem jako s obyčejným kriminálním dramatem. V druhém schématu se seznamujeme s hrdinovou minulostí a je nám naznačováno, že tenhle příběh má více vrstev a vůbec není jednoduchý, zůstává však pouze u náznaků, které na mozkové receptory útočí jeden za druhým, braňme se. Třetí je známá cesta pomsty, která je příliš rafinovaná a hrdina diváka stále překvapuje svou rafinovaností a důvtipem, hraje si s ním stejně jako s předmětem své msty. Jenže opět je to pouze póza. Krom neustálého oblbování a předkládání 'starých známých principů' tak nemá Selton Sea nic co by nám mohl nabídnout. Vlastně ano, přihlouplého Medvídka Pů bez nosu a s legračním úsměvem. [TOP 19/7 69%] ()

Reklama

bloodline 

všechny recenze uživatele

Ťažkotonážna prvá polovica filmu, pri ktorej hrozia mdloby, ale tá druhá polovica bola už z inej ligy. Prst ma svrbel nad kliknutím na čistú postupku, ale nakoniec to bol "iba" 4 of a kind (ale poriadne vysoký) :) Val Kilmer predviedol výborný výkon a aj filmársky to bolo zvládnuté na skoro jednotku. Len nebyť toho veľmi pomalého rozjazdu a niektorých pseudo-lyrických pasáží, ktorých bolo na môj vkus v tomto filme viac ako dosť. Inak v poriadku a veľmi milé prekvapenie, ktoré vrelo odporúčam. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem více. Ten způsob vyprávění samotného hlavního hrdiny se sem moc nehodil. Kilmer zahrál přesvědčivě, ale i přesto ho moc nemusím. Líbili se mi některé vedlejší postavy jako Doug Hutchison, Adam Goldberg nebo chvilka slávy Glena Plummera, jelikož u něj v bytě to byla jedna z nejlepších scén filmu. Celkově mě to ale nezaujalo a nepomohla ani Newmanova hudba. 45% ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Hlavně skvěle natočená lahůdka zapadlá na policích videopůjčoven. Božská kamera, velmi dobrá režie a slušný scénář, který nahlíží na seriózní problémy zvláštně flegmatickým okem feťáka, to vše opepřené skvělými hereckými výkony s cool Kilmerem na prvním místě, tj. hned několik důvodů proč dát Salton sea šanci. Jenom mě mrzí, že tvůrci trochu nepřitvrdili atmosféru. Nechalo mě to docela chladným.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Val Kilmer strávil během natáčení denně 3 hodiny v maskérně kvůli tetováním, kterými je pokryta jeho postava. (POMO)
  • Herci v rámci přípav strávili spoustu času v odvykacích klinikách ve společnosti skutečných narkomanů. (POMO)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama